1 gedachte op “Zogezegd

 1. Wat een ergerlijke klucht. Alle middelen zijn goed om de misdadigers te beschermen en op de koopt toe nog aan te moedigen. Het gerecht zit intussen helemaal vol met linksen en logemannen&vrouwen, voor wie de laksheid, lafheid en kruiperigheid geen grenzen kent. Men heeft nu het middel gevonden om de criminelen op vrije voeten te houden :”de enkelband”. Het crapuul is nog altijd niet bekomen van het lachen ..een enkelband een straf!!…met wie houdt men hier het zot..!!.
  Ondertussen is het voor de politie dweilen met open kraan.
  Nog een dooddoener zijn de erbarmelijke toestanden in de gevangenissen. Dit is heel eenvoudig op te lossen: pleeg geen misdrijven , dan komt er niet mee in contact met deze “zo gezegde erbarmelijke toestanden”.
  Als men het artikel leest in De Tijd dan komt men indirect tot de vaststelling dat het plegen van misdrijven een democratisch en grondwettelijk verworven recht is, dat moet beschermd worden. Over de slachtoffers echter geen woord.
  Men kan over het beschermen van deze misdadigers door de linkse en logemafia’s ganse bibliotheken vol schrijven, maar het is eenvoudig te verklaren via het volkse gezegde :”soort zoekt soort en soort verdedigt soort”, of via de uitspraak van Lenin :”Bandieten zijn de beste revolutionairen”.
  Dit alles is echter geen toeval, de misdaad wordt immers gebruikt om de bevolking te terroriseren en een klimaat van angst te scheppen, wat moet toelaten maatregelen te nemen, met het oog op een evolutie naar het systeem zoals beschreven in het boek “1984” van Gerge Orwell. Het gaat dan om zeer ingrijpende maatregelen die in een normale situatie onmogelijk zijn door te voeren.

Reacties zijn gesloten.