Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Ik ben een progressieve liberaal, geen conservatieve nationalist” in antwoord op de vraag waarom  hij niet voor de N-VA gekozen heeft.
“Het voelt als thuiskomen”

Lode Vereeck, ex VLD, ex LDD, thuis gekomen bij de Open-VLD, voorstander confederaal model, nouvel arrivist-zonder-enige-beloftes bij de belgistische Open-VLD.

4 gedachten over “Zogezegd

 1. Ik zal er nooit voor stemmen maar vond dat hij een goede politieker was en dat hij zeker een aanwinst is voor de zwakke OVLD

 2. Nog iets waar je een vraagteken kunt plaatsen

  Volgens de Bijbel is Jezus geboren in Bethlehem, Palestina, een land waar je namen hoort als:

  Mohamed, Abdel, Mounir, Aziz, Ahmed, Farid, Omar, Youssouf, Mouloud, enz. …

  En toch is Hij erin geslaagd twaalf apostelen te vinden met namen als
  Johannes, Petrus, Jacobus ,Thomas, Matthias, Andreas, Filipus, Simon, enz. …

 3. Jammer dat deze goede politieker overstapt naar een partij die ten dode is opgeschreven.

 4. Wat was zijn werkelijke rol bij LDD..?? Deze van “mol”… om de aandacht af te leiden van het Vlaams Belang… waarvoor LDD ten andere uitdrukkelijk werd opgericht. Men diende immers te voorkomen dat rechtse en ontevreden stemmers van de VLD zouden afvloeien naar het V.B. Jean Marie was hier de geschikte man toe, met dan op de achtergrond, als de echte sturende kracht, broeder B.B. Als Lode Vereeck nu zegt dat hij een progressieve liberaal is, wil dit in feite zeggen: pro-belgisch & francofiel en links, kortom een typisch “loge-profiel”, en dus Vlaams vreemd en vijandig. Al die tijd bij LDD is hij dus bezig geweest met het uitvoeren van een “verborgen agenda” in dienst van de belgische bezetter van Vlaanderen. Het masker is nu gevallen gezien hij terug “thuis gekomen is….”., waar hij in werkelijkheid nooit van weggeweest is!!!

Reacties zijn gesloten.