Coburger-nieuws

omgekeerde kroonCoburger-nieuws

We kunnen het niet geloven.  De Flup zou eigenlijk, feitelijk, een soort binnenhuistiran zijn.  Mama en papa, zus en broer sidderen en beven als hij in hun buurt komt.  Nu begrijpen we ineens waarom Claire last van het agorafobie is beginnen te krijgen.  Schrik dat ze hem ergens op het lijf loopt. Je zou voor minder thuis blijven.

Het personeel loopt op Spaanse daimen sloefkes door de gangen, zich ervan bewust dat hij elk moment briesend achter hen aan kan komen als zijn middagdutje gestoord wordt door een kuchje of het geluid van de stofzuiger.

Philippe tyran

Voorzichtig! Hij oogt nog gevaarlijker als u op hem klikt.
Studio Rony

Bij deze nogmaals: wij kunnen het niet geloven.  Tenzij deze foto toch niet genomen werd bij een pasbeurt van zijn carnavalspak.

Wes Hardin

1 gedachte op “Coburger-nieuws

  1. Hierbij geef ik de toelating aan Golfbrekers , mijn E-mail adres bekend te maken aan zijne majesteit , Koningin Mathilde , zodat ze kan haar hart kan luchten en de problemen met haar doorluchtige echtgenoot , zijne hoogheid Koning Fillip den eerste , met mij kan bespreken . Ze mag zich volledig bloot geven , behalve Golfbrekers zal niemand , zelfs Story niet op de hoogte gebracht worden van onze gesprekken . Ik heb wel enig idee over het waarom zijne majesteit “den ezel uithangt” Hij barst van jaloezie op zijn Nederlandse collega die enorm populair is . Als die ergens komt gaat iedereen plat op den buik. Als Filip zich ergens laat zien worden schoolkinderen tegen hun goesting verplicht met vlaggekens te zwaaien en worden acteurs in dienst genomen om ” vive le roi ” te roepen , liefst zonder Vlaams of Aantwaarps accent ! Vorstenhuizen zijn een uitstervend ras , slechts hier en daar loopt er nog ene rond die populair , tot heel populair … zoals in Thailand waar ze enkel kruipend hun Vorst Mogen benaderen zelfs de grootste autoriteiten. Dat weet uiteraard Filip ook ! Het is een natte droom voor hem , een sprookje , dat als een zeepbel uiteenspat telkens hij wakker wordt . Niemand wil voor hem kruipen , noch heeft hij iets te zeggen . Het enigste wat hij wel mag en kan is “pronken” op zijn troon. Ik hoop dat iedereen nu beter zijn houding begrijpt ! zeker als ge weet dat een van zijn voorgangers Leopold II miljoenen negerkes onder de knoet had die hem rijk maakte , terwijl in zijn “:leefloon” werd gesnoeid . Als hij indruk wil maken en zegt Ik ben zijne majesteit Koning der Belgen Filip den tweede , krijgt hij als antwoord ” Ja ….en dan ?…..dat is een perfecte weergave van de huidige tijdsgeest . Erger nog , hoeveel zijn er niet die zeggen ” Bol het Af Jong……en dan verschieten ze ervan dat hij frustraties heeft en zijn wijf , jong en personeel ambeteert

Reacties zijn gesloten.