3 gedachten over “Zogezegd

 1. Indien de mail “vals” zou zijn en waarschijnlijk is dat zo, kost het de sosssen stemmen. De stemmen die de socialisten nu nog kwijt spelen gaan, praktisch zeker, naar Groen. Is het dan onlogisch te veronderstellen dat het mailtje door iemand van die kant in handen is gespeeld van “Den John”?

 2. Vreemd… in de reacties hier en elders lees ik zeer weinig over de rol van
  Hendrik Vuye in deze kwestie.

  “Hendrik Vuye, van de tweemansfractie Vuye & Wouters, kreeg – net zoals de sp.a – ook een aantal e-mails die bezwarend lijken voor minister Steven Vandeput. Ondertussen is hij er vrijwel zeker van dat ze vervalst zijn. En daar is hij niet verbaasd over. “Er staan te veel fouten en eigenaardigheden in”, zegt Vuye. “Overigens heeft niemand echt e-mails, alleen maar afdrukken. En de naam van de afzender is altijd doorgestreept. Dus moet je bijzonder voorzichtig zijn. Al is de verleiding groot om met zulke documenten onmiddellijk uit te pakken.”
  “… En dus waren wij van meet af aan achterdochtig. Bij de derde e-mail hebben wij van onze bron dan de bevestiging gekregen dat de e-mails van sp.a vervalst zijn.”

  U twijfelt niet meer over de valsheid?

  “Mijn bron is formeel: de e-mails werden bewust vervalst, om de sp.a in de val te laten lopen. Hij moet zelfs lachen met alle fouten die erin staan.”

  Dan wilde die bron u er ook inluizen?

  “Aanvankelijk misschien wel. Maar toen hij zag dat we er niet intrappen, is hij misschien van strategie veranderd. Wij hebben woensdagavond onze strategie bekend gemaakt: wij willen een parlementair debat, wij willen weten wat er aan de hand is, wij willen dat de minister klaarheid schept over deze mails: zijn ze authentiek en daarna bewerkt, gaat het om totale vervalsingen? Wij willen duidelijkheid.”
  Bron:
  https://www.demorgen.be/politiek/hendrik-vuye-mijn-bron-is-formeel-e-mails-werden-vervalst-om-de-sp-a-in-de-val-te-laten-lopen-bdb63e49/

Reacties zijn gesloten.