Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Man kann sich nicht darauf verlassen, daß das, was vor den Wahlen gesagt wird, auch wirklich nach den Wahlen gilt, und wir müssen damit rechnen, daß das in verschiedenen Weisen sich wiederholen kann.”

Angela Merkel, bondskanselier van Duitsland, in 2009

(Men kan er niet op rekenen dat wat er voor de verkiezingen gezegd werd, ook echt na de verkiezingen geldt, en we moeten ermee rekening houden dat dit zich op verschillende manieren kan herhalen.)

1 gedachte op “Zogezegd

  1. Ook de Bundesjustizminister, Heiko Maas, heeft zichtbaar een probleem met de democratie. Hij ondervindt de vrije meningsuiting bij de optochten in Dresden als ‘afschuwelijk’. Hij heeft daar hoegenaamd geen begrip voor. Die afschuwelijke komen op straat uit protest tegen mensen die alles verloren hebben en dat kwetst hem.
    Alles verloren? Ze hebben duizenden euro’s betaald aan ‘Schleppers’ om te kunnen graaien in de sociale voorzieningen waarvoor het geld door hardwerkende mensen geleverd wordt. Bovendien laten ze op een laffe manier het eigen land in de steek. Take up the white man’s burden, (Kipling) gelukzoekers.

Reacties zijn gesloten.