Zijn ze dan toch niet welkom?

Afbeeldingsresultaat voor kantelen kasteelIn Neuperlach (Beieren) bouwt men een muur.  Hoger dan de Berlijnse Muur.  Ter bescherming van de ‘vluchtelingen’ voor de ‘vluchtelingen’.

Behoorlijk racistisch – de titel – van het aanklagend artikel.  Alsof de volksverhuizers een gevaar voor de samenleving zijn.  Allicht wordt dit nog rechtgezet… “Een muur moet ‘vluchtelingen’ beschermen tegen neo-nazi’s'” 

Het voormalige Groene, nu partijloze gemeenteraadslid,  Bucholtz is ‘entsetzt’: hoe moet het dan met de ‘integratie’?    Tja. Misschien zouden de Duitsers beter af zijn met een muur rond heel het grondgebied van Merkelland…

Neuperlacher bekommen diese 4-Meter-Mauer zum Schutz vor Flüchtlingen

 

 

2 gedachten over “Zijn ze dan toch niet welkom?

  1. 😉 😉 😉 Je houdt het niet voor mogelijk, waar is men in godsnaam mee bezig. Ik dacht nochtans dat tante Angela het ging schaffen. Blijkbaar niet want het model van tante Angela werkt maar in 1 richting, namelijk in de richting van de gelukzoekers. De eigen bevolking wordt keihard in het aangezicht geslagen. De gelukzoekers moeten beschermd worden tegen neo-nazi’s. Net of er nog maar alleen (terug) neo-nazi’s in het land van de tante wonen. Dat de eigen bevolking wordt verkracht, links en rechts een pak rammel, of een paar messteken krijgt is bijkomstig. Het is zelfs niet voldoende dat de eigen bevolking voor het financiële plaatje van de gelukzoekers moet opdraaien, nu en in de toekomst. Had ik daar niet ergens gelezen dat in het apenland de opvang van gelukzoekers tot op heden 1,3 miljard had gekost ? (ik schreef bijna gekotst). Ik vermoed dus dat het cijfermateriaal bij tante Angela nog een pak hoger zal liggen.

    • Och Walter , als dat een troost mag zijn, wij komen in den hemel en niet in het pretpak van Allah ! Wij hoeven dan geen asiel profiteurs meer te ontmoeten noch iets van hun te horen . Als je geen reistpap lust , heb ik goed nieuws .De Paus verklaarde onlangs dat ze in den hemel nu ook fritten met stoofvlees serveren

Reacties zijn gesloten.