Zie de humor in een middelvinger

Rich Man Buys House Next to Ex-Wife, Erects Giant Middle Finger OutsideEen man zint op wraak.  Zijn voormalige echtgenote-in-goede-en-kwade-dagen heeft een nieuwe vrijer.  Hij koopt geen wapen maar wel het huis naast haar en plaatst in zijn voortuin een gigantisch standbeeld van ca. 4 m hoog van een middelvinger.

Rich Man Buys House Next to Ex-Wife, Erects Giant Middle Finger OutsideOpdat ze er ook ‘s avonds kan van genieten, plaatst hij bovendien een spot erop.  Het was nooit de bedoeling dat er ruchtbaarheid aan gegeven zou worden – zo’n beeld valt niet meer op dan een obligate tuinkabouter – maar de dochter van zijn ex-vrouw plaatste een foto op Twitter. En dan gaat de bal aan het rollen: het wordt wereldnieuws!
Fox 2 News Headlines

Gawker.com

FT

 

2 gedachten over “Zie de humor in een middelvinger

  1. Leuke Amerikaanse censuur. Op het prentje van Fox wordt de top van de middelvinger netjes bedekt met een grijs vierkantje…. kwestie van niet gechoqueerd te zijn?

  2. Hopelijk , als rechts gaat samenwerken en een serieuse hinderpaal gaat vormen voor de huidige , zogezegde hoogbeschaafde dictatuur van Europese kopstukken is die opgestoken middelvinger bijzonder geschikt als nieuw Europees symbool . Een opgestoken middelvinger , in het bijzonder tegen de tsunami van vreemdelingen ,tafelschuimers , avonturiers en verrijkers die ons Europa overspoelen !

Reacties zijn gesloten.