Zelfontbranding of brandstichting?

In Fredenborg, Denemarken, brandden woensdagnacht tien auto’s van het wagenpark van het Ministerie van Financiën  helemaal uit.  Men tast in het duister naar de dader al vermoedt men dat de oorzaak moet gezocht worden bij een belastingplichtige die niet helemaal gelukkig was met zijn aanslagbiljet…

Wat een geluk dat wij,  Vlamingen,  zo’n brave burgers zijn!  Stel u even voor wat een imposante fakkel de toren van de FOD Financiën zou geven!

Ekstrabladet

FT

 

 

4 gedachten over “Zelfontbranding of brandstichting?

    • Dank Richard. Dit kan niet genoeg kenbaar gemaakt worden.

  1. Maar zie ze maar eens in die bootjes zitten wanneer ze Italie bereiken en ze hun voetjes aan wal zetten!! alle Camera’s uit vooral linkse hoek zijn ter plekke om de propaganda verder te zetten en het zo zielig mogelijk in beeld brengen en zo recht onze huiskamers binnen te schieten! denk maar aan bv: Rudi Vranckx met zijn Arafattafellaken om zijn nek gedrapeerd en dan zijn zielige houding hoofd schuin bovenlip wat trillend met dan de uitdrukking! ze zijn zo lief meneer wees humaan en sociaal zorg voor een menswaardig asiel- en migratiebeleid want zij zijn onze toekomst ze zullen zorgen voor onze Pensioenen jawel het is echt een verrijking.

    About 170,000 migrants were rescued at sea last year by Italy. If the British estimates prove true, this year’s arrivals could far outstrip last year’s.

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-3113397/2-suspected-migrant-smugglers-detained-Sicily.html#ixzz3cUG959Cr

  2. Vreemde brand: alle ramen, motorkappen en complete wagenfronten lijken weg. En zijn dat laadpalen voor electrische auto’s daar in ‘t midden? Zou er ook iets mee te maken kunnen hebben.

Reacties zijn gesloten.