Zeg nu nog dat moslims geen zin voor humor hebben

Afbeeldingsresultaat voor zamzam waterEne Jamaicaan – Trevor William Forrest – ook wel sjeik Abdullah Al-Faisal genoemd, biowetenschapper en inspirerende bron van de American Food and Drug Administration maakte onlangs bekend waarom kanker zo snel uitbreidt bij moslims.

Zijn onthullingen overtreffen elke stommiteit van Trump.

“Elke hypocriet is een kuffar.  En elke kuffar is een hypocriet. Een leugenaar en een hypocriet. De kuffars stoppen kankerverwekkende stoffen in het water en verkopen dat water aan moslims.  Het is nagemaakt zamzam water.  Met kanker.  En daarom sterven vele moslims aan kanker.  Dat wisten jullie niet, he?”

Nvdr: Wie zich nu afvraagt of Zamzam water een halal versie van Chaudfontaine is, moet weten dat dit het heilige water is uit een bron in Mekka, dichtbij de Ka’aba.  Nochtans wordt uitdrukkelijk gewaarschuwd op islamitische sociale media tégen het drinken ervan.  Het zit nl. zo dat de gehersenspoelde islamieten uit de westerse landen, die zogezegd op bedevaart naar Mekka trekken, een opdracht hebben: de bron te vergiftigen met arsenicum.  Vervolgens laat de Coca-Cola Holding daar tankwagens aanrukken om het water op te vangen, op flessen te trekken en te verkopen aan nietsvermoedende moslims.  O.a. in Jamaïca.

Alle gekheid op een stokje: het water uit de heilige bron is absoluut niet geschikt als drinkwater.  Je kan er je voeten mee wassen, maar daarmee houdt de bruikbaarheid op.  Het water bevat niet alleen arsenicum, maar ook nitraten en slechte bacteriën.

Meer info bij Wikiislam

 

 

 

4 gedachten over “Zeg nu nog dat moslims geen zin voor humor hebben

  1. je mag natuurlijk niemand iets slecht toe wensen (zo zit ik niet in elkaar) maar er zijn zo van die momenten….

    • Van mij mogen ze er gratis zoveel drinken als ze willen,en dit zonder beperking.

  2. Inderdaad dat wist ik nog niet ! Ik heb met de regelmaat van een klok diezelfde Walter momenten

  3. Een Antwerpse wandelaar ziet een persoon gehurkt zitten aan de oever van de Schelde. Hij merkt op dat die gast met zijn rechterhand water uit de Schelde aan het scheppen is en er dan gulzig van drinkt. Hé manneke, ‘ roept de wandelaar ‘ ge meugt van dat water niet drinken !!! Het is staark vervuild zulle! Het is giftig. Ge gaat er van staarreven!!’ Traag veert de gehurkte persoon recht, draait zich om en zegt tegen de wandelaar:’Ikke Marokkaan. Ikke u niet goed begrijpe’. Antwoordt de Antwerpenaar: ‘DA GE MEE OE TWEE HANDEN MOET DRINKEN !!

Reacties zijn gesloten.