“Zeg neen!”

Als antwoord op de verkrachtingstsunami die ook in Finland zijn opgang gemaakt heeft, geeft de Finse politie deze absurde video als zelfverdedigingsadvies vrij:  “Gebruik de kracht van ‘neen’!”

Op het bezit en gebruik van pepperspray staan hoge boetes in Finland.  In Zweden kan je er zelfs  6 maanden cel voor krijgen.  In Denemarken werd een 17 jarig meisje veroordeeld tot een boete omdat ze een aanrander ‘gekwetst’ had met pepperspray toen hij haar probeerde te verkrachten.

Volgens de Finse politie werkt de “Zeg neen!”-methode voor de volle 100% op voorwaarde dat je daarbij je ovenwanten draagt, boos kijkt en een oplawaai met je handtas uitdeelt.

17 gedachten over ““Zeg neen!”

 1. Eindelijk de oplossing voor al dat geweld tegen vrouwen , in dank afgenomen van Duitsland en Finland …gewoon “NEEN” zeggen op een ARMLENGTE afstand. Ze rukken de kleren van je lijf en je blijft “NEEN ” zeggen . Nadat alles voorbij is en die arme onbegrepen fluchteling van zijn smeerlapperij verlost is ….Ik had toch “NEEN” gezegd ! Je moet geen schrik hebben voor vervolging want je hebt de aanrander niet gekwetst .Het lijkt me dat Finland samen met Duitsland een Justitie-kleuterschool is . Hoe dan ook , het werkt , je ziet duidelijk dat de ambetanterik op het joetuubeke serieus onder de indruk is van de NEEN en gaat lopen uit schrik ! Ik heb echter een veeeel betere oplossing maar dat is niet voor publicatie vatbaar !

 2. Een verkrachter (ziekelijk individu) kickt juist op ‘njet’-Neen macht- fysiek geweld is zijn doel.
  Groepsverkrachting heeft een totaal andere dementie nl. Oorlogswapen.

  • Groepsverkrachting als oorlogswapen . Het idee is niet slecht om IS te verslaan . Stuur homofiele grondtroepen allemaal bodybuilders die hun hartje kunnen ophalen met het verkrachten van die Allah strijders met hun vingertje in de lucht .

     • Men leert alle dagen bij. Moet in de geschiedenisboeken bijgeschreven worden want tot op vandaag ontbreekt dat onderdeel.

     • Gina,
      Het standbeeld van de “Onbekende Verkrachter” staat in Berlijn, en dit is ter ere van de verkrachters van het Rode Leger.
      In de Franse kerk in Rome, hangen er “plakkaten” ter ere van de Marokkaanse en Algerijnse eenheden die deel uitmaakte van de Franse troepen onder leiding van Generaal Juin, en die zich bij de bevrijding van Italië op grote schaal hebben schuldig gemaakt aan verkrachtingen van Italiaanse vrouwen.
      http://uncensoredhistory.blogspot.be/2013/10/mass-rape-ww2-italian-women-french-colonial-soldiers-moroccan.html
      In Italië heeft men er een bijzondere benaming voor : “Marocchinate”
      https://en.wikipedia.org/wiki/Marocchinate
      In België werd er na de bevrijding ook wat “verkracht” door het verzet!!! Dit kreeg er amnestie voor, met decoraties en dikke pensioenen.

     • Niet alleen door het verzet. Ook door de procureurs, rechters en ondergeschikte ambtenaren van justitie die de echtgenotes, zusters en dochters van de “zwarten” samen met de mannen aangehouden hadden!

 3. Een lichte handtas met een ijzeren petanguebal zou misschien helpen maar het beste is verf-of peperspray. Juist te gebruiken door vrouwen bij aanrandingen. Bij gebruik tegen politie, brandweer, hulpdiensten, tram, bus en treinbegeleiders 6 maand gevangenis zonder hulp van een advocaat.

 4. Mannen,
  Dit Europees en ‘democratische unie’ der landen waar gelijkheid tussen man en vrouw een fundamenteel recht is,wordt dermate aangerand .
  NEEN vrouwen hebben zich niet aan te passen aan de grillen van een barbaars volk dat niet eigen is en zeker niet thuishoort ‘n EU.
  Wilde hitsige apen horen thuis in de jungle,das hun habitat.

 5. Weeral een heel grote proficiat aan de vrt radio en tv liegdiensten.Het is vandaag of morgen de dag tegen genitale verminkingen bij meisjes en vrouwen.En toch slaagt men er bij de liegdiensten in om de woorden ISLAM en MOSLIMS zeker niet te vernoemen!!Hallo,zit er weer reeds meel in het mondje??

  • Het stond in de gazet, dus het zal wel waar zijn zeker: hier lopen enkele duizenden vrouwen en meisjes rond die besneden zijn of de kans lopen om die liefhebberij te ondergaan. Het is hier verboden maar het gebeurt stiekem. Volgens een slachtoffer worden hierna de benen aan elkaar gebonden en moet er een tijd met een stok worden gegaan, zodat je heel kleine stapjes zet om te voorkomen dat de boel zou open scheuren.

 6. De kracht (van “neen”) is met U …Het doet me denken aan Star Wars , maar hier heeft Obi Wan , een tutter in zijn mond en kan De Clone Troopers van Allah niet stoppen.Het lijkt dat onze waakhonden of politie niet meer in staat zijn om de veiligheid van zijn burgers te garanderen. De carnavalviering van Keulen was goed voor 224 klachten van aanranding tot vandalisme en diefstal . Allemaal het gevolg van de Mutti Merkel Schaffen politiek . In Zeebrugge heeft volgens het artikeltje van Golfbrekers de verrijking ook haar intrede gedaan door , de in gevaar zijnde zielige zoekers . Onze hoop is gericht op landen zoals Hongarije die foert zeggen tegen een horde wilden . Onze hoop is gericht op rechtse partijen en uiteindelijk het gezond verstand van het “klootjesvolk” maar die hun ogen moeten eerst worden dichtgeslagen alvorens zij kunnen zien . Naastenliefde ? Wilkommen? Mensenrechten ? ge ziet het resultaat ….gene dankuwelle maar aanrandingen verkrachting , diefstal , vandalisme , geweld ….van verrijking geen enkel spoor ….

Reacties zijn gesloten.