Zeg maar “X”

“Goede morgen mijnheer, mevrouw, euh…?”

“Zeg maar ‘X’.”

Raad van Europa erkent ‘derde geslacht’.

In de afgelopen 30 jaar veranderden 730 geslachtstwijfelaars van uitzicht geslacht.  Bijgevolg heeft de Raad van Europa het probleem bij hoogdringendheid behandeld.  Wat tot een resolutie leidde, het die geslacht ‘X’ erkent.  Oef!  Nu nog die miljoenen ferryreizigers tegenhouden veilig naar Europa brengen en we zijn klaar om te genieten van het weekeinde.

FT

DMNeutraal in de mode

4 gedachten over “Zeg maar “X”

  1. Ongelooflijk, die constante nadruk op het abnormale, vooral de Duitsers zijn daar sterk in. (Oei, weer op de ENTER toets gedrukt!). Dat hebben ze zeker overgenomen van de Joden, door vice president Biden al bedankt voor hun tomeloze inzet voor de homolobby in de VS, en dat zal hier niet anders zijn. Hetero’s moeten en zullen verboden worden, de viezerikken.

  2. Welkom in Europa waar het geld aan de bomen groeit , mijn beste vluchtelingen , verrijkers , pensioenredders . De mannen gaan naar rechts om zich aan te melden. De vrouwen naar links ! De transgenders , janetten , lesbiennes , dragqueens en zij die het nog niet goed weten gaan rechtdoor

Reacties zijn gesloten.