“Ze moeten eerst geciviliseerd worden”

EUSSRWij hebben hierover al bericht: in de EU-cenakels zijn ze blind en doof voor de stijgende problemen veroorzaakt door de volksmigratie uit het oosten, op zoek naar groene OCMW-weiden.  Hierbij enige informatie over de toestand in Duitsland.

Tot op heden moeten de gemeenten maar zelf een oplossing zien te vinden voor de verrijking van hun grondgebied door zigeuners, hoofdzakelijk Roma.
In Duisburg staat hen het water aan de lippen. De burgemeester Sören Link (SPD) heeft het uitgerekend: vanaf 2014 moet de stad met een uitgave van 15 miljoen euro per jaar rekenen omdat de nieuwe bewoners, afkomstig uit Bulgarije en Roemenië, dan recht zullen  hebben op sociale hulp: woningen en financiële steun.  Er hokken nu ca. 6700 en de tendens is stijgend.  De burgemeester voelt zich in de steek gelaten door de eigen overheid, door de EU.

EU fordert Zahlen zu Armutsflüchtlingen - NRW-Minister Schneider empörtVerenigingen proberen in te grijpen, Roma en Sinti op te vangen, want zelf doen ze totaal geen moeite om zich aan  het leven van het gastland aan te passen.  Een gebouw wordt omgebouwd tot school.  Om de kinderen les te kunnen geven moet men ze wel eerst kunnen vinden.  De vereniging “Bürger für Bürger” heeft zich dat als doel gesteld, de kinderen gaan zoeken en ze hebben 70 Roma kinderen onder de 15 gevonden en per kind een dossier, met foto, (om geen ‘verkeerd’ kind voorgeschoteld te krijgen) aangelegd.
Een jaar geleden kwamen de eerste Roma aan, met vérreikende, verrijkende gevolgen: de criminaliteit steeg opvallend, huisvuil ligt overal, stank en lawaai overheersen.  Velen onder hen teren op hun kindergeld, voeden zich volgens berichten van de horeca door diefstal.

Ook een eigen vereniging “Stimme für Migranten” o.l.v. een geassimileerde Roma, probeert zich voor de zigeuners in te zetten.  Zij heeft voldoende ervaring met deze volksgroep en draait niet rond de pot.  Als men haar naar haar mening vraagt over de mislukte integratie van de Roma, dan zegt zij dat dit vooreerst niet kan lukken omdat “deze mensen eerst moeten geciviliseerd worden”.  Velen van hen kennen zelfs geen stromend water.
Burgemeester Link vindt dat de EU er moet voor zorgen dat ze niet naar het westen komen, dat ze in eigen land een betere toekomst voor ogen kunnen hebben.  Bij de EU-toetreding werd er geen rekening met de realiteit gehouden.  De Oost-Europeanen kunnen ten slotte ook rekenen, die willen ook een graantje van de westerse welvaart meepikken.  De mensen die naar het westen afzakken hebben meestal geen kwalificaties, geen diploma’s, geen talenkennis.  Ze zullen allemaal stempelgeld kunnen innen en nooit aan werk geraken.
De toestand in Duisburg is geen uitzondering in Duitsland: ook in Keulen, Dortmund en andere steden in Westfalen kent men een toevloed uit de Balkan.  Naar Neuköln (Berlijn) is zelfs een volledig dorp geëmigreerd.

Een dame in het filmpje getuigt: vooral gezinnen met kinderen zijn sedert de intocht van de Oost-Europeanen verhuisd.  Eigen volk wijkt voor criminaliteit, intimidatie, vuil, ontucht, onveiligheid.  Er heerst angst.  De politie spreekt voorzichtig over een botsing van culturen.  Wij zouden eerder durven beweren dat er langs de importzijde een gebrek aan cultuur is.  Civiliseren…

En toch is er volgens de EU geen vuiltje aan de lucht.  Zij blijven in hun ivoren toren het licht van de zon ontkennen, of beter gezegd, de duisternis waarin ze Europa drijven.

Floriaan Terbeke

http://www.derwesten.de/staedte/duisburg/immer-mehr-roma-kommen-nach-duisburg-stadt-fordert-hilfe-id7675033.html#128952082

3 gedachten over ““Ze moeten eerst geciviliseerd worden”

  1. En in 2015 de turken er ook nog bij, het gaat een gezellige boel worden. Maar niet voor ons denk ik ( weet ik wel zeker )

  2. Er is maar één oplossing voor dat probleem:
    Geldkraan dichtdraaien. Verbod opleggen één eurocent uit te geven aan die vreemdelingen, kunnen ze niet voorzien in eigen onderhoud en hebben ze geen inkomen via werk dan is het gevolg: VERTREKKEN.
    Meer woorden moeten daar niet aan vuil gemaakt worden, het dient onze welvaart, onze veiligheid én onze samenleving want momenteel zitten deze 3 items diep in de modder door het misdadig wanbeleid van die dementerende EU zakkenvullers.

Reacties zijn gesloten.