4 gedachten over “Ze blijven komen…

 1. Van waar ze ook komen, de vakkrachten, ze heten allemaal Mohammed. Ik kan dit nauwelijks nog geloven, en word er depressief van.
  Liberia, het land gesticht voor ex-slaven uit de VS, stuurt hen nu dus terug naar het westen.

 2. Die landen zonder ‘vakkrachten’, wij met EBOLA, resistente TBC en dito gonorroe plus nog zo wat multiculturele medische aandoeningen – om nog maar te zwijgen over al de rest.

 3. De dag komt nog dat er zal gevochten worden. Dit wordt op de duur onvermijdelijk. Met dank aan al die intelligente ‘leiders’ en hun paladijnen, mediaduiders à la Torfs en Vermeersch.

  De eerste is een lapzwans buiten categorie, en zou eigenlijk moeten ondergebracht worden in een of andere beschutte werkplaats, waar hij de gemeenschap geen kwaad meer kan doen. De man kan het ook niet helpen dat hij mentaal ietwat gehandicapt is. Dus enige hulp zou hier volkomen op zijn plaats zijn

  De laatste heeft blijkbaar nog altijd de foto’s niet gezien die overal op het internet circuleren – ergens begrijpelijk voor een man van zijn leeftijd – en waaruit nochtans onomstotelijk blijkt dat gevaarlijke islamitische beulen zich voordoen als gewone vluchtelingen. Er zit er nu nl. eentje bij de een of andere Spaanse voetbalclub, met vrouw en kindjes.
  Maar naar eigen zeggen, gelooft Vermeersch daar niet in. Ze komen eerder met het vliegtuig, zegt hij met veel overtuiging, als iemand die dat blijkbaar allemaal perfect weet. Zou hij als notoir atheïst toch nog altijd banden met God hebben? Een jezuïet blijft nl. altijd een beetje jezuïet. Dat is allesbehalve geruststellend.

  Toch weer toeval zeker dat deze beide ‘ontkenners van wat iedereen nochtans met eigen ogen kan vaststellen’ uitgenodigd waren op het groot ‘VTM-vluchtelingenbal ‘van gisterenavond. Zou de toespraak van zotskap Torfs aan de KUL een paar dagen geleden soms ook niet op vraag van café en regime zender VTM zijn gehouden? Zo kort daarvoor. Een vraag die zomaar bij me op komt. Alles netjes op voorhand afgesproken en in beeld gebracht op uitdrukkelijk verzoek van het regime via VTM, de blauwe zender? Valt iets voor te zeggen. Ruikt minstens een beetje aangebrand.

  Dat heette dan het ‘groot debat’, althans naar VTM-maatstaven. Die hebben blijkbaar op de lagere middelbare school nooit geleerd dat een debat logischerwijze inhoudt dat ook volledig tegengestelde meningen aan bod kunnen komen, want dat er anders van een debat niet echt sprake kan zijn. Eerder van een gezellige babbel tussen pot en pit ergens in een of ander praatcafé. Wordt nu VTM toevallig toch eens een ordinaire café-zender genoemd, zeker in betere kringen.

  Waar bleven dan al die serieuze politici van het VB, die het goed menen met hun volk, om van gedachten te kunnen wisselen met de voorstanders van dat hele asieleisers circus? Om Torfs en de hele andere kliek van onderbouwd wederwoord te dienen. Dan was er, in zoverre ze hun zinnen zonder systematisch en herhaalde onderbrekingen vanwege de ‘stuurlui’ van het debat zouden hebben mogen afmaken, pas sprake geweest van een echt maatschappelijk debat, om de burgers van dit land eens te laten nadenken over het grote onheil dat op ons afkomt.

  Maar dat was uiteraard niet de bedoeling van VTM. Nogal wiedes. Onder de mom van een debat (het is immers de perceptie die telt !), dat staat altijd mooi en democratisch, werd gewoon een ordinair indoctrinatie- gesprek gehouden, waaraan uiteraard ‘teo met de forse biceps’, de stoere, in stormweer pal staande staatssecretaris, die de hele wereld ons benijdt, zijn gewillige medewerking verleende. Een zoveelste paladijn van de gevestigde Belgische machten aan het woord. De N-BA leert werkelijk heel snel het klappen van de Belgische zweep.

  Maar goed, straks wordt dat eerste contigent aangespoelde gespuis dus hier overal te lande uitgestrooid. Verspreiding heet dat. Omdat ze er bij Fedasil intussen geen blijf meer mee weten. Ze blijven maar toestromen. In grote drommen, ongeduldig om de hand aan de ploeg te slaan. Het einde is daarbij, naar blijkt, bijlange nog niet in ’t zicht. Over naar familie dus, dicteert Fedasil (teo). En dan nog verplicht, of wat had je anders gedacht. ‘Democratische geplogenheden’, zeg maar, uiteraard enkel voor de perceptie, naar gekende N-BA-maatstaven.

  Die verspreiding doet me onwillekeurig denken aan de pest. Geen slechte vergelijking, vind ik van mezelf. Eén enkele keer mag dat wel.
  Als het van mij afhangt, het gros van al die ‘verrijkers’ het liefst van al onderbrengen in die steden en gemeenten waar de meeste ‘willkommers’ en ‘soep-verdelers’ wonen. Die waren toch al op voorhand zo enthousiast. Dan kunnen die voorbeeldige burgers als eersten genieten van al die ‘heerlijke geneugten’ verbonden aan dit hele zootje ongeregeld, dat hier eens onze ‘grijze problemen’ zal komen oplossen. Wat die verwelkomende burgers toekomt, vind ik, omwille van hun grote en onbaatzuchtige inzet voor hun eisende, pardon, vluchtende medemens, en gezien het datgene is wat zij uitdrukkelijk willen.

  Dat de problemen van ‘grijs’ binnen de kortste keren zullen verschuiven naar ‘bruin’ komt natuurlijk in al die leeghoofden niet eens op. Maar dat is eigen aan dat soort mensen. Die zien nl. niet verder dan hun neus lang is, en die is dan nog eens vreselijk kort. En die neus groeit uitermate traag.

  Maar met die verspreiding zou dat toch enigszins kunnen veranderen. Berouw komt nl. altijd na de zonde. B.v. omwille van de significante stijgingen van de diefstallen en overvallen, verkrachtingen van inlandse maagden…een mens moet zich toch met iets bezig houden, nietwaar? Die nieuwkomers zullen dat dan ‘vrijwilligerswerk’ heten, want gedwongen willen ze in niets worden. Of b.v. omwille van het feit als werkende burgers altijd maar meer en meer moeten betalen om minder te krijgen. Meer varkens maken immers de spoeling extra dun, wordt al langer en terecht gezegd. De portemonnaie is immers nog altijd de beste ‘ogenopener’ voor de meeste Vlamingen. Nog hooguit een jaartje geduld dus. Dan vallen de laatste schellen wel van de ogen.

 4. In Mina nabij Mekka vielen 700 doden en nog meer gewonden tijdens de jaarlijkse bedevaart. De gelovigen raakten in paniek bij het symbolisch stenigen van de duivel. Misschien een idee om de grenzen van Europa te verdedigen dat symbolisch stenigen van de duivel.

Reacties zijn gesloten.