3 gedachten over “Wordt Antifa niet vervolgd voor opruiing en haatverspreiding?

 1. Wij wel, zij niet.
  Bombing Harry zal lachen in zijn graf : we bombed them and we bombed them and we bombed them again.

  • Ongeveer de helft van de slachtoffers in Dresden waren zèlfs géén Duitsers, maar wél gealliëerde gedwongen krijgsgevangenen, èn mensen uit àlle bezette gebieden die… zoals de krijgsgevangen soldaten, aan de GEDWONGEN WERKPICHT in Duitsland niet waren kunnen ontsnappen.
   De wél-Duitsers die er massaal aanwezig woonden waren “uitgebombardeerde vluchtelingen uit àndere steden.(meestal vrouwen & kinderen, want de mannen zaten aan één-of-ander front)

 2. Antifa bewijst hier duidelijk mee hoe zelfstandig het kan denken.
  De nest waaruit het stamt ging de straat op tegen de vreselijke fluor bommen in Vietnam. In Hamburg en Dresden werden die massaal gedropt : eerst voelde je niets, dan begon je lichaam te branden. In het water springen hielp niet, je brandde verder op.
  Die verschrikkingen, de bolsjewistische horden die ze over zich heen kregen en de latere zegeningen van het arbeiders- en boerenparadijs – alles wat de Saksen niet vergeten zijn – zullen wel meespelen in hun weerstand tegen een ander spook dat opdoemt en door insijpelen bezit neemt van onze wetten, steden en land.

Reacties zijn gesloten.