Worden we uit ons eigen land weggepest?

Steeds meer Nederlanders emigreren uit onvrede

 “De komende generaties hebben nog geen idee waar ze straks in terecht komen. Het aantal echte Nederlanders zal aanzienlijk teruglopen, misschien moeten we over tientallen jaren naar het museum om de echte Nederlander nog te kunnen zien.

Hoor je wat ik zeg? De sharia geldt dan in ons land. De moslims verdubbelen en verdubbelen zich steeds meer. Dit jaar alleen al groeide het aantal allochtonen naar bijna drie miljoen.

En de politiek heeft alleen maar oogkleppen op. Dat zijn geen echte bestuurders. Ze noemen zich politici of volksvertegenwoordigers, maar ze zijn alleen met zichzelf bezig, publiciteitsgeile egotrippers. Ze doen weinig tot niets aan de grote problemen.”

De groei van de bevolking in Nederland komt de komende twintig jaar voor meer dan 80 procent voor rekening van allochtonen. Sinds 2011 wonen er meer allochtonen in Amsterdam dan autochtonen. Ook in Rotterdam en in Den Haag is dit inmiddels het geval en de overige grotere steden volgen gestaag. Voormalig GroenLinks-wethouder Van Poelgeest in Amsterdam beweerde een jaar geleden het omgekeerde: “Amsterdam wordt steeds witter”.
De cijfers van het CBS maakten snel een eind aan deze loze bewering van deze linkse politicus.

Dan de cijfers over emigratie. Sinds het jaar 2003 is het aantal mensen dat emigreert gestegen van 46.000 tot bijna 150.000, vooral ontevreden Nederlanders. Daar hoor je weinig over in media. Mensen vertrekken uit ongenoegen over ruimtegebrek, dure zorg, misdaad, werkloosheid en opkomst van de islam, maar ook door een gebrek aan politieke en bestuurlijke leiders. Mensen verhuizen vooral naar Australië, Nieuw-Zeeland of Amerika.  …. Meer bij: Mijn buurman Martijn verlaat Nederland

4 gedachten over “Worden we uit ons eigen land weggepest?

  1. tja, en Canada is intussen weggevallen als ideaal emigratieland, want ook op de islamitische toer…

Reacties zijn gesloten.