Wist u…

… dat regeringsdeelname voor een verhoogd risico van een disproportionele toename van hersenverweking zorgt?

Oordeel zelf:

Naar verluidt is het coronavirus bijzonder actief op treinen richting kust – op de terugweg is het door de gezonde zeelucht in slaap gewiegd en mag men zowel aan het raampje als op een ander vrij zitje plaats nemen. Mèt mondmasker uiteraard!

Vensterplicht enkel voor reizigers die náár de kust reizen: ‘Vreemd, op terugritten zit net meer volk’ | De Morgen

Naar verluidt zouden gebruikers van dienstencheques verplicht een camera in de poetsen kamers moeten laten plaatsen opdat de Vlaamse minister van werk kan controleren of de klant binnen zijn eigen vier muren wel een mondmasker draagt. Op onze vraag of dit ook in het kleinste kamertje wel nodig is, of dit wel in lijn is met de privacybescherming, kwam het korte en laconieke antwoord: als de poetshulp niet de wc moet schrobben én als zij buiten in de hof haar gevoeg kan doen, dan is de installatie niet verplicht. Zo niet, gelden alle maatregelen én de daarmee verbonden sancties onverkort in alle kamers.

… Crevits wil de mogelijkheid invoeren om stappen te ondernemen in het geval dat de gebruiker de veiligheidsmaatregelen niet naleeft en zo de gezondheid en veiligheid van de huishoudhulpen in gevaar brengt. Het schenden van de coronaveiligheidsmaatregelen zal als een bijkomende grond tot schorsing of terugvordering van de subsidies beschouwd worden. De Vlaamse regering keurde de plannen reeds goed…

Wie geen mondmasker opzet bij poetshulp krijgt geen dienstencheques meer | De Morgen

Eén gedachte over “Wist u…

Reacties zijn gesloten.