Wilders: ik heb de waarheid gesproken…

… en niets verkeerd gezegd

Kijk en luister via dit bruggetje  PVV naar zijn persmededeling*.

* Wij kunnen deze video van de NOS niet insluiten maar u kunt hem wel via de webstek van de PVV bekijken.

Wat we wel konden insluiten is dit kort filmpje dat aangeeft hoe de PVDA-jeugd gehersenspoeld wordt:

 

 

8 gedachten over “Wilders: ik heb de waarheid gesproken…

 1. Het lijkt erop dat een aantal van zijn politiekers niet op de hoogte zijn van het PVV programma. Als hij het hoofdpunt nog eens herhaalt, minder moslims dus, stuiven ze in doodsangst uiteen zoals kippen die een vos zien binnensluipen in hun hok. NL heeft zich belachelijk gemaakt.

 2. Natuurlijk heeft Wilders de waarheid gesproken en helemaal niets verkeerd gezegd . Ge zou het kunnen vergelijken met een rijke vader zonder ruggegraat , een mossel , die zijn verwend zoontje alles geeft wat zijn hartje lust . Dat ventje wordt echter groot en er komt een moment dat zijn oogappel op de smikkel van zijn vader slaat . Maar de vader blijft blind voor zijn wangedrag ! Tot er iemand durft zeggen dat de zoon krapuul is die alles naar de bliksem helpt . De vader wordt echter boos niet op de zoon maar op diegene die hem wil beschermen. Die moedige is Wilders , de zielige vader is de correcte ! Dat Youtuubele van dat manneke , dat nog maar pas , alleen kan gaan pissen is echt meelijwekkend . De pvda mag fier zijn op zijn jeugd ! Toch Mogen we alle hoop niet opgeven De media , zoals trouwens bij ons , schenkt enorm veel aandacht om rechts toch maar den dieperik in te duwen maar ik denk dat de kloof in getal , tussen links en rechtse meningen steeds kleiner en kleiner wordt . Hersenspoelen blijft niet eeuwig duren , het rood groene sprookje is bijna afgelopen .

 3. Ik denk dat hier voor bevoegde instanties werk aan de winkel is. Als kinderen al kunnen/mogen oproepen tot het vermoorden van volwassenen die onze normen en waarden verdedigen is het einde zoek. Deze gastjes zijn op een leeftijd dat zij nooit iets anders gezien hebben dan het pamperen van gelukzoekers en hangmatters. Wij op oudere leeftijd weten hoe het ooit was. dat het beter was en dat het beter kan. toen mocht je een neger nog een neger noemen, zonder dat er iemand iets”racistisch” in hoorde. Zwarte piet was nog welkom met de Sint. Een man met een fez op en matten over zijn schouder mocht je een tsjoek-tsjoek noemen. De neger die op zondag snoep verkocht op sportwedstrijden noemde zichzelf zwarte Jef. Nu mag dat alles niet meer, en de kinderen worden zo gehersenspoeld alsof dit nu normaal is. Ik vraag me af wat we in de toekomst tegen een indiaan zullen moeten zeggen. Uit alle Westerns zal men de uitdrukking roodhuid dan ook moeten schrappen. Werk aan de winkel in Lollywood. Nog effe terug ter zaken. Wat zou Youssef le Blank van ‘t centrummeke van dit filmpje denken? Of zou deze verkapte moslim het ook weer al normaal vinden dat kinderen oproepen tot moord?

  • Een Indiaan is een ‘native American’. En wij zijn oorspronkelijke Vlamingen.

   • Dat weet ik, dat is ook net wat ik bedoel. Je mag dingen niet meer bij naam noemen.

 4. Minder Marokkanen dat mag men niet zeggen maar de PVDA mag reclame maken om Wilders te vermoorden dat is democratie

  • Inderdaad dat is wat we kunnen noemen … de rood groene “democratie” Jos Geysels weet daar alles van

 5. De uitleg die Wilders hier gaf, heb ik reeds op woensdagnacht gezien op de NOS . Klaarblijkelijk hebben de linksen en de Marokkanen slechts een beperkte geheugenopslagcapaciteit. Wat betreft het ontslag van zijn rechterhand in de 2de Kamer blijkt deze teleurgesteld in de meer sociale koers (“richting SP”) van de PVV.

Reacties zijn gesloten.