Wij passen ons aan

“Het minste dat men kan zeggen over deze voorstellen is dat Boeve daarmee een ernstige en gevaarlijke onwetendheid over de islam en de islam in Europa tentoon spreidt.”

Uit: Waar wil Lieven Boeve eigenlijk heen?

Lieven Boeve heeft de voortrap gegeven.  De bal wordt erin gekopt door twee multicultul-aanbidsters, rectoren van de UGent en de VUB.

‘Onze aula’s zijn nog te blank’
De vrouwelijke rectoren Anne De Paepe (UGent) en haar kersverse collega Caroline Pauwels (VUB) willen meer allochtone studenten aan de universiteit en minder ‘mannetjesputters die denken vrouwen te mogen commanderen.’ ‘Het is nog altijd de opdracht van de universiteit om te emanciperen.’  (DS)

‘Katholiek onderwijsnet is achterhaald’

Een afzonderlijk katholiek onderwijsnet in stand houden is artificieel, meent Anne De Paepe, rector van de UGent.

‘Is het vandaag nog zinvol afzonderlijke netten op basis van levensbeschouwing te hebben in het onderwijs in Vlaanderen? Zouden we niet beter evolueren naar één groot netwerk waar alle levensbeschouwingen tot hun recht kunnen komen?   Lees verder…

FVE

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Wij passen ons aan

 1. Boeve weet maar al te goed waarvoor de islam staat, en waar hij mee bezig is.
  De vraag is wie er zijn “zetbaas” is. Zoiets wordt niet zomaar verkondigd.
  Met de 2 rectoren horen we de stem van de logemafia’s. Het komt er niet alleen op aan de multikul door de strot te rammen in het onderwijs, maar vooral dit te vernietigen. Voor het plebs is er dan de vuilbak school en voor de elites dure en exclusieve privé scholen (zoals dit in G.B. en de VSA al volop het geval is).
  De afbraak van het onderwijs vindt zijn oorsprong in de VSA :
  http://www.henrymakow.com/john_dewey_murdered_modern_edu.html
  met citaat :
  “No one has had a more pernicious effect on American education, and by extension the corruption of American society today than John Dewey. Born in 1859, John Dewey turned historic American values and logic upside down. In Dewey’s view, the individual existed only to serve society. “Socialization” (i.e., the individual’s conformity to a group) was seen as more important than factual learning. This twisted view of education infected all of his work, resulting in a century of ever diminishing American academic achievement, with the resultant corruption of American society. – (=einde citaat).
  Vandaar dan ook de aanval op het katholiek onderwijs. (of wat daarvoor nog moet doorgaan).
  Achter de commentaren van zowel Boeve als de 2 rectoren gaat dan ook een verborgen agenda schuil, die het best kan omschreven worden als een “sluipend gift”om onze beschaving te vernietigen.
  Zoals we dagelijks moeten vaststellen worden we op alle fronten aangevallen.
  PS : Nog een vraagje voor Anne(ke) en Caroline(ke) : Hoe zit het met de emancipatie van de vrouwen & allochtonen in de tempels bij de broeders???

Reacties zijn gesloten.