“Wij, gestudeerde mensen, (Björn Soenens), zijn geschokt”

Afbeeldingsresultaat voor het licht zienWij ook, want de laatste zin “Ik denk dat de wereld gevaarlijker is onder Clinton” hadden wij echt niet van hem verwacht.

Björn Soenens heeft het over “partijdige media,  leugens wijsmaken aan de mensen, het primaire onderbuikgevoel’... en – horresco referens – ‘political correctness is uit’. 

7 gedachten over ““Wij, gestudeerde mensen, (Björn Soenens), zijn geschokt”

 1. Heeft Björn het licht gezien? Björn Soenens, dat is toch die linkse zak die bij de GVA alle rechtse reporters mee hielp ontslaan. Als dat op de Vlaamse TV geweest is zal hij niet dikwijls meer te zien zijn in de toekomst.

 2. Deze man roept bij mij braakneigingen op in alles wat hij zegt en zelfs met zijn lichaamshouding.
  Hoe durft een van de grote inquisiteurs van de media,nu,dergelijke uitspraken doen.
  Blijkbaar heeft hij eindelijk het licht gezien of moet zijn nieuwe stellingname gezien worden in het perspectief van afrekening binnen de VRT?

  Het was onder hem dat bvb.Lieven Verstraeten in het Journaal,de dag van de aanhouding van Abdesalam,verklaarde dat de politie hem “koelbloedig”in het been had geschoten.
  Zelfs de woordkeuze is van belang bij het manipuleren.

  Was het ook niet onder zijn hoofdredacteurschap van de VRT dat er één van zijn oorlogsjournalisten,naar aanleiding van een gevecht,geweerschoten toevoegde aan een videofilmpje,van desinformatie gesproken!!

  Van dergelijk gestudeerd exemplaar aanvaard ik geen enkele stellingname.

  Wat ik mij wel afvraag is,buiten zijn rancuneus gedrag,welke andere verborgen agenda hij erop nahoudt?

  Vriendelijke groeten.

 3. Geachte redactie,
  Ik krijg “video niet beschikbaar”. Maar geen probleem, jullie weten dat de poco media een van mijn stokpaardjes is. Dus nog maar eens een voorbeeld, gebeurd vandaag omstreeks 12:50.u. op Nostalgie (aanhangsel VRT, sorry 0000) Toen ik met de wagen van mijn werk kwam hoorde ik op Nostalgie, Domi (want zo pleegt de man zich te noemen) (letterlijk citaat) “Het is te hopen dat het slecht afloopt voor Trump. Of je voor of tegen bent maakt mij niet uit, maar op het aanhangsel van de openbare omroep moet ook neutraliteit en objectiviteit zijn. Het zou beter zijn moesten presentatoren/trices hun mening voor zich houden.

 4. “gestudeerde mensen” (sic!) B.Soenens, L.Vandertaelen, en vele andere kazakkedraaiers zullen nu ten tonele verschijnen. En de doorluchtige excellenties Amerikakenners worden massaal met pek en veren wandelen gestuurd. Wat moet dat pijn doen in de ivoren torens…

  Als Trump wint zullen de windmolens in Vlaanderen en Europa niet meer weten naar welke wind te draaien. Paniek in de parlementen, paniek op de beurzen, paniek bij de Gutmenschen, en vooral grote paniek in de pocomedia.
  Als Trump wint heeft hij alvast een eerste cadeautje klaar voor de EU-Staten die geprofiteerd hebben van de USA: de Nato. Of beter gezegd , eerst uw rekening betalen aan de Nato, dan de bescherming krijgen.

  Nu staat het licht ook op groen voor een massieve Brexit-bacterie, de ene na de andere staat zal de EU verlaten.

  Anderzijds vrees ik voor een gevaar dat groter is dan ooit: een nooit geziene invasie van islamfanaten in de EU, nu ze zeker in de USA niet welkom zijn.
  Zullen we de Merkels en Tusken en Junckers en andere volksverraders nog horen “wir sollen das schaffen”?

  Of zal eindelijk in ons kleine Europa de frank vallen? en zullen de gevleugelde woorden “trop is teveel” weer in de mode komen?

  Tegen de bleitende Hillary/Obama en hun megamachine van lobbyisten zal Trump kunnen zeggen:
  “Frankly my dear, I don’t give a damn”.
  I hope so.

 5. Bjorn Soenens heeft op de valreep beseft dat de wind eigenlijk uit een andere richting waait, keert nu snel zijn boeg en hoopt ook nog snel een graantje mee te pikken.

Reacties zijn gesloten.