Wiedergutmachung voor klasfoto

Afbeeldingsresultaat voor blöder richterVeel gekker kan het niet worden. Een schadevergoeding voor kindjes die niet op de klasfoto staan. Niet dat ze geweigerd werden. De kindjes kwamen gewoon niet naar school wegens verplichtingen aan het Allahfront. . En daarom moet de school 250 euro Wiedergutmachung voor geleden schade ophoesten.  Pure discriminatie, verwijten de ouders.  Krankzinnige rechter gaf hen gelijk.

Lees hier het verhaal.

 

3 gedachten over “Wiedergutmachung voor klasfoto

  1. De kloof tussen die Stenen-Tijdperkers en onze beschaving wordt alsmaar groter
    Ik kan me niet voorstellen dat er nog geloof bestaat, dat wij in harmonie zouden kunnen samenleven .Integendeel , het ongenoegen voor die geitenmelkers blijft groeien en zal uiteindelijk een climax bereiken ,hoe het verder zal verlopen kan niemand voorspellen. Om het onnoemelijk leed van moeder en dochter te verzachten was geld nodig , veel geld 10.000 Euro , zelfs dat vond die wereldvreemde rechter iets te veel . Vijfhonderd kon het leed maar gedeeltelijk lenigen. Waarom geen symbolische , Euro en oprotten

  2. Het is nu toch duidelijk dat de scholen slachtoffer van hun eigen gepamper beginnen te worden. Of het verhaal van de boemerang.

Reacties zijn gesloten.