11 gedachten over “Wie verzint een slogan…

 1. alles mag tegenwoordig, het hoe decadenter hoe beter het in de smaak valt…. Ik schaam me Vlaming te zijn als ik bij die ploeg moet horen Spijtig dat Ray jullie niet op je donder kan geven… Hem mis ik ! !

  • Och Geert , niks van aantrekken ! Er zijn nu eenmaal Vlamingen met humor , verdraagzamen , fanatieken enz , allemaal vragen ze aandacht en kregen die ook van Ray , hij had begrip voor iedereen . Dat was het geheim van zijn populariteit . Ik denk niet dat hij vijanden had . Ik denk niet dat Ray Golfbrekers op de donder zou geven , integendeel . Iedereen kan zijn kritiek en ongenoegen kenbaar maken , iets wat de correcten reeds lang aan banden hebben gelegd . Dus schaam je niet om een Vlaming te zijn , of je het nu graag hebt of niet , je hoort bij de ploeg . Je moet alleen weten , welk onderdeeltje je past , hopelijk is daar ook plaats voor wat humor in deze zure wereld..

  • Als wij Vlamingen de dieperik ingaan zal het niet liggen aan de mensen die met de middelen die ze hebben heel hun vrije tijd aan de Vlaamse zaak zullen gegeven hebben zoals met deze blog, maar aan de azijnpissers zoals jij Geert.
   Waarschijnlijk loop je rond in maatpak, want een Vlaming moet er netjes en welgemanierd uitzien als de Titanic zinkt nietwaar Geert, om met een vergrootglas de uitwassen van de decadente Vlaming aan de kaak te stellen en waar nodig met de opgestoken vinger links en rechts op de vingers te tikken, luid roepend om het juiste levenspad te bewandelen.
   U zou wat lessen ethiek moeten volgen, daar kunt u ook leren dat je niet zomaar lukraak een dierbare overledene kunt parafraseren om uw visie te legitimeren, Ray was een levensgenieter, een grap was nooit ver weg.
   Van onder welke steen ben je zopas gekropen om die bovenstaande onschuldige prentjes decadent te noemen.
   Kritiek mag, als je bijdrage tot een onafhankelijk Vlaanderen ten minste een opbouwend equivalent heeft, wat is je bijdrage aan de Vlaamse zaak Geert?

  • Leg eens uit Geert wat hier zo decadent aan is, ik zie het decadente echt niet zitten. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik zo decadent ben dat ik het decadente niet meer herken.

 2. Voor een financieel festijn ! Stem Van Rossum , Stem Libertijn !

  Van Rossum “uw kandidaad” Stem voor hem ” Hij is zijn gewicht in goud waard !

  Hebt U een financieel probleem ? Stem Van Rossum uw genegen Libertijn !

  De Libertijnen zijn terug ! Gedaan met de “geldrovers” voor Van Rossum slaan ze op de vlucht

 3. -Met de trado’s de helse rit, met Rossum de hemelse rit.
  -Ik op een wolk, voor het ganse volk.

 4. Kom op Geert , verzin ook een succesvolle slogan ,. voor uw partij-genoot . Het is tenslotte ook een Vlaming . Wij willen hem enkel maar helpen !

 5. Van een ‘azijnpistser ‘ gesproken ! !
  Mevrouw ik kende Ray beter dan U misschien. Hij kon grappig zijn dat wel. Maar zou nooit op zijn blog platte taal gesproken hebben. En zette die het wel deden netjes op hun plaats. Hij verdedigde de waarden en normen van ons vaderland met klem. —-
  Ik heb lange tijd zijn schrijfsels bij gehouden, die waren het herlezen waard.
  Spijtig zijn ze verdwenen

 6. Nog even dit:
  Al mijn grieven die ik uit zijn niet gericht op bovenstaand artikel alleen? Maar veel voorgaande ook.

 7. Beste Geert,
  Het kan zijn dat jij de heer Ray beter kende dan al de mensen die hier reageren. Maar of je hem goed genoeg kende om hem en zijn beweegredenen te doorgronden betwijfel ik ten zeerste. Het gaat er mij niet om wie hem wel of niet goed kende. Ik plaatste gisteren nog een reactie op Schoolperikelen i.v.m. Ray, toeval of niet. Ik schreef daar Ray was een MAXGAST, Aantwareps voor een fantastische kerel. En hem “kennende” denk ik niet dat hij moeite zou hebben met wat op deze blog verschijnt. Sans rancune.

Reacties zijn gesloten.