Wie sprak er een vloek uit over Vivaldi?

Met gepaste bezorgdheid vernamen we dat de in verdenking gestelde Vivaldi-samenzweerders door een hogere macht besmet zijn geraakt met een ernstig anti-belgicistisch virus dat hen tot een contemplatief kluizenaarsbestaan van ca. twee weken veroordeelt.

Wij hebben ene J. C., de man met een opvallend geruite jas, die in een vroeger leven de haven van Zeebrugge in rustige wateren leidde, in het snuitje. Iedereen heeft de beelden gezien, gisteravond… hij leek op zijn zachtst gezegd “niet overgelukkig” met de voorstellen in ruil voor het dragen van “verantwoordelijkheid” door zijn onmisbare midden-in-het-bed partij. Of zit er iemand anders aan tafel met een dubbele agenda? Spijtig dat die “contact tracing” app nog niet op punt staat. Zit de zieke Egbert Lachaert nu te zweten over een coronaschriftje (sic;) bij de opstelling van zijn lijst(je) met contacten? “Gewoon doen!”

Lees alles over de tragiek van een – hopelijk- ten dode opgeschreven coalitie der laatste belgen: Preformateur Egbert Lachaert test positief op covid-19 .

1 gedachte op “Wie sprak er een vloek uit over Vivaldi?

  1. Coens is stil aan op weg de term oppertjeef van minister Geens te kapen. Geen ruitjesvest kan er hem van houden.
    CD&V is de kaap van de min tien aan het naderen en ik denk dat Crevits daar niet blij zal mee zijn. West Vlaanderen de zo geroemde standvastige tjeven provincie is zijn leiderschap kwijt.
    Wat nu met het morrende volk van de achterban ?

Reacties zijn gesloten.