Wie in Antwerpen graaft…

… vindt een bodemloze put

Ooit gaat de Oosterweelverbinding in de geschiedenisboeken vermeld worden naast de vallei der koningen in Egypte.  De BAM-opgravingen onder toezicht van de immens geliefde Koen Kennis (N-VA), Cumuleo-specialist,  tevens BAM-ondervoorzitter, zitten op schema van het generatieplan.

In Antwerpen hebben ze in afwachting van een tunnelconstructie een put gegraven die 3.2 miljoen euro gekost heeft om geld te besparen. (GVA)

Vergunningen zijn niet in orde, rechtbankperikelen, maar de BAM gaat ervoor.

De Redactie

 

10 gedachten over “Wie in Antwerpen graaft…

  • Volg bruggetjes naar GVA en De Redactie: we citeren “De proef zelf heeft zo’n 3,2 miljoen euro gekost.” Zullen we het bij het Max Planck Institut navragen?

   • Natuurlijk in “euro”…iedereen rekent tegenwoordig in euro, ènkel-nog “ouwe patatten” zoals Fikken zetten de prijzen nog een om in oude befkens.
    Héél gemakkelijk, zelfs “uit het hoofd” : vermenigvuldigen met 4, èn dan een nulletje eraan toevoegen.
    Hou Jullie vast aan Jullie bretellen… 128 miljoen befkens voor (nog maar) een boorPUT, wàt zal het dan nog méér zijn voor een tunnel, afwerking, aan- & uitgangswegen ?

    • Fikken, vermenigvuldigen met 4 en er een nul aan toevoegen is heel gemakkelijk maar het resultaat is dan ook ver van juist…
     De waarde van 1 euro is gelijk aan 40,339 befkes.
     Om de prijs van ‘n pintje om te rekenen zal dit wel niet ‘n groot verschil maken maar om 3,2 miljoen euro om te rekenen…
     Tussen 128 miljoen en 129.084.800 is er in bef wel ‘n serieus verschil… 🙂

     • Jij moet vastgoedmakelaar of projectontwikkelaar zijn; andere mensen maken zich niet druk over die 0.339 bef of niet eens 1%.

    • Beste Fikken,
     Ook wij rekenen nog altijd om in befkens. Nu zeggen ze “het is maar 20 euro”. Maar dat is wel 800 fr. In vele gevallen val je om van ‘t verschieten hoe duur alles geworden is.

 1. Maakt allemaal niet uit wat het kost, de belastingbetaler is toch de pineut; Heel diepe zucht…

 2. Die EU put is veel dieper die put is zelfs levensbedreigend daarom “heel snel dumpen en zorgen dat de rotzooi er in blijft.
  Mensen richt uw aandacht op die EU misdaadorganisatie en schakel de misdadigers uit want ze maken Europa kapot, die EU misdaadorganisatie heeft nog niets ‘opgebouwd’ maar wel enorm veel “gesloopt”.
  Onze leefwereld is totaal onleefbaar geworden door die import van gewelddadige barbaren en die misdadigers zorgen er voor dat ze dagelijks kunnen zingen “Wij de lusten en het plurisvolkje de lasten”.

 3. De grond van het probleem is het contract van de Vlaamse regering & BAM met Noriant . Een contract dat “gebetonneerd” was. Wat kregen de verantwoordelijke politiekers hiervoor in de plaats ?? Hetzelfde principe geldt voor Uplace e.a.!!
  http://www.ademloos.be/nieuws/noriant-contract-blok-aan-het-been
  Een citaat :
  “De totstandkoming van dat contract, waarvoor de expertise van het advocatenbureau Stibbe werd ingehuurd, was op zich geen verrassing. Sinds de bocht van de Vlaamse regering om voor de derde Scheldeverbinding in Antwerpen de Lange Wapperbrug te ruilen voor een lange tunnel, hebben Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) en zijn kabinetschef Raf Suys er nooit een geheim van gemaakt dat ze Noriant aan boord willen houden.”(=einde citaat)
  Wie is hier allemaal langs de kassa geweest??
  Bij niet uitvoering zijn enorme boetes voorzien?? Chantage is dus al ingebouwd.
  Het gaat hier dan ook over één der zovele gevallen van “corruptie”.

Reacties zijn gesloten.