12 gedachten over “Zeker is zeker!

 1. Propaganda stunt voor het recruteren van nieuwe jonge Europese strijders voor het goede doel . Ze moeten vooral moedig zijn , in staat om weerlozen op dergelijke vreselijke manier te vermoorden ! Kreeg Mark Rutte , ge weet wel , die van NL, geen kritiek toen hij in de media zijn mening gaf over de Nederlandse , IS -sers ” laat ze ginder maar sneuvelen ! ” Zou er dan niemand van de knappe politiekers met hun klinkende namen zoals een Verhofstadt , de moed hebben om naar IS te gaan met een beetje informatie over de conventie van Geneeeef .

  • Rene, please, die leegloper uit Gent is voor niets te gebruiken zelfs niet om wc potten te poetsen in de metro in Brussel.

 2. Als ze je ophangen dan kan je daarna toch moeilijk levend verbrand worden

  • Normale gedachtenpiste, maar beulen hebben hun technieken. Ze laten je zo uitgekiend een tijdje aan de strop hangen, waarbij het ademen heel moeilijk wordt maar de dood niet volgt. Als je dan een tijdje afgezien hebt, stoken ze een vuurtje.

  • ophangen gebeurt niet altijd met een strop rond je nek
   Ik heb ergens gelezen dat ze aan voeten en handen werden opgehangen . Daarna was het volop genieten door hun beulen en de aanwezigen . Wat kan er nog heerlijker zijn dan een medemens te zien sterven onder de meest pijnlijke omstandigheden. Prachtig toch die IS . Krapuul bestaat niet onder de dieren enkel onder “zogezegde” menschen en vooral de meest vrome Islamneukers zoals IS

 3. Zal wel weer nep zijn. Enige bedoeling is om ons te overtuigen om nog meer immigranten op te nemen.

 4. Europa en de Europeanen staat een zeer zware rekening te wachten door de misdadige import van islamietische barbaren, we moeten er voor zorgen dat de veroorzakers van de ellende, de politiekers en die EU troep, de volle pot gaan betalen.

 5. De kans is groot dat het niet lang meer zal duren met ISIS. De Russen beginnen toe te komen in Syriƫ!!
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-31/russian-military-forces-arrive-syria-set-forward-operating-base-near-damascus
  Zij hebben andere methodes.. en ze kunnen gemakkelijk “klappen” met zo een soort.
  Er zijn ook zeer interessante analyses in de reacties over de gevolgen van deze Russische interventie.
  De kansen op een uitbreiding van het conflict door de Russische tussenkomst zijn dan anderzijds wel toegenomen. !!

 6. Deze week heb ik You Tube-filmpjes gezien van de “gematigde” rebellen in SyriĆ« die ook bezig waren met het onthoofden van Syrische militairen. Ze waren zo trots dat ze met de door de VS geleverde raketten dorpen hadden aangevallen, waarbij ze de andersdenkende (anders dan soennitisch) hadden verdreven of uitgemoord.

Reacties zijn gesloten.