“Westerse vrouwen vinden het niet erg verkracht te worden.”

Tijdens een gesprek met de Saoedische TV-zender Rotana Khalijiyya op 11 januari 2015 meende de Saoedische ‘historicus’ Saleh Al-Saadoon, dat ‘westerse vrouwen het niet erg  vinden om verkracht te worden’.

Al-Saadoon legt eerst uit waarom Saoedische vrouwen geen auto mogen rijden: als een vrouw pech krijgt kan ze aan de kant van de weg worden verkracht.
De interviewer zegt: ‘Nou, vrouwen rijden in Amerika, in Europa en in de Arabische wereld.’

De reactie van Al-Saadoon:’Hen kan het niet schelen als ze worden verkracht langs de kant van de weg, maar ons wel’.
Interviewer: ‘Wacht eens even, wie zegt u dat het hen niet kan niet schelen om langs de kant van de weg verkracht te worden?’
Al-Saadoon: ‘Het stelt voor hen niet veel voor, behalve wat morele schade. Bij ons echter is het een probleem, zowel sociaal als religieus.’
Interviewer: ‘Wat is een verkrachting anders dan een dreun voor het moreel van de vrouw? Dat gaat dieper dan de maatschappelijke schade’.
Al-Saadoon: ‘Bij ons heeft het een effect op de familie’.
Interviewer: ‘Zijn de samenleving en de familie dan belangrijker dan het moreel van de vrouw?’
Al-Saadoon: ‘Misschien is dat een deel van het probleem, maar het is niet het grootste probleem. Er is ook het religieuze aspect’

Geleend bij Likud.nl

8 gedachten over ““Westerse vrouwen vinden het niet erg verkracht te worden.”

 1. Voor dergelijke lul is er een oplossing, 2 bakstenen maar er wel voor zorgen dat de duimen en niet tussen zitten als ze tegen mekaar geklopt worden…

 2. Dat zijn dan die hooggeleerden waar ze bij ons de rode loper voor uitleggen als ze een bezoek brengen . Ze zouden die zogezegde historicus , die volgens mij enkel iets afweet , hoe ge een geit moet melken , zijn broek eens moeten aftrekken en een goede beurt geven door homofiele body builders .Dan zal hij pas weten hoe plezant dat is om verkracht te worden

 3. We zullen eens een borstelsteel in zijn reet rammen, eens zien of hij dat erg vind?

 4. Die “deskundige” heeft gelijk, ten minste op basis van het hiernavolgende bericht :
  http://www.breitbart.com/london/2016/01/23/study-of-rapists-in-paris-shows-attackers-likely-to-be-34-year-old-jobless-foreign-men/
  met een citaat :
  “Women’s Rights Groups Attack Study of Rapists Showing Attackers Likely to be 34-Year-Old, Jobless, Foreign Men
  A study of hundreds of rapists in Paris shows the profile of an attacker is that of a jobless, foreign man who is 34 years old, but women’s rights groups have attacked the results.”(=einde citaat).
  De “feministen” zijn razend omwille van het resultaat van de studie :
  “The feminist group Osez le Féminisme, has attacked the statistical analysis is a statement given to The Local. It points out that with only 10 per cent of rapes being reported in France, statistics based on reported crime are unreliable, saying:
  “Victims of rape are often reluctant to complain, and rapists go unpunished. There’s the fear of not being believed, the poor reception at the police station where officers are badly trained (or aren’t at all), the lengthy and tiresome legal proceedings, and lenient sentences for aggressors.”
  While it is true to say that a large number of sexual assaults do go unreported for a wide range of reasons, the analysis conducted by Le Parisien is not without value.
  Speaking to the French news magazine L’Express, the president of the Feminist Collective Against Rape, Emmanuelle Piet, says that it does not provide a picture of every sexual attacker, but does provide a “portrait of the perpetrator against whom a complaint has been filed”.(=einde citaat).
  Uit dit bericht kan men dan ook afleiden dat :
  1. De “feministen” in Frankrijk geen probleem hebben met verkrachtingen gepleegd door “exotische producten”.. het gaat hier immers over “verkrachtingen” waarover niet mag gesproken worden,
  2. Men als vrouw geluk moet hebben om verkracht te worden door een blanke, wil men goed in de markt liggen bij deze “feministen”(=lees : crypto – communisten).
  Verkrachtingen die dan gaan aangewend worden in de strijd tegen het seksisme, één der stokpaardjes van het cultureel marxisme.
  Men ziet trouwens hetzelfde fenomeen in Duitsland na Keulen!!
  Met “comical” Saleh zou men nog eens kunnen lachen, moesten de gevolgen niet zo erg zijn, maar van deze “feministen” kan men alleen maar walgen. Zij zijn immers veel gevaarlijker.
  Nog een klein vraagje gezien het artikel ontleend werd aan Likud NL:
  Wie is er zo al actief bij deze feministen in Frankrijk ??

  • @ Lovenaar,

   en die zwarte feministen in Amerika doen niet onder. Die zijn ook kwaad want stel je voor: voor de tweede maal op rij werden geen zwarten genomineerd voor de Oscar. Waarom er geen Vlamingen bij waren kan ik begrijpen. De zus van Pira, tante Terry en Marcel van Thilt zijn niet goed genoeg.
   Maar een dergelijke verklaring, gebrek aan kwaliteit, gebrek aan kunnen accepteren die zwartjes niet. Wat hier gebeurt is zuivere discriminatie, zuiver racisme. Daarom zeggen de dames moet er volgend jaar een nieuwe samenstelling van de jury komen.
   Quota zijn nu eenmaal overal nodig waar zich kwaliteit niet uit zichzelf doorzet.

Reacties zijn gesloten.