Wees voorbereid

Och, het is allemaal zo erg niet.  Maximaal vier uur.  Tijdens die donkere uren dient u zich wel voor te bereiden.

Een boterham met confituur is minstens even lekker als uw kookpot.  Investeer in enkele fleece pullovers, in een voorraad kaarsen, in een goede waakhond, een campingset met butavuurke… Doe wat lichaamsoefeningen om warm te blijven.  Kortom: laat uw fantasie spelen.

 

        

 

 

15 gedachten over “Wees voorbereid

  • Onze verontschuldigingen Roger, ons hoofdkwartier zit nu eenmaal in het Antwerpse, zoals bij Ray het geval was. Daar aan het zeeke zullen jullie gespaard blijven van stroomuitval. Vandela zal ervoor zorgen.

  • Geen nood, best Roger, met een lange “verlengkabel” mag U stroom komen afnemen in Zeebrugge. (^_-)

 1. Alsof er nog geen Belgenmoppen genoeg waren…
  Wanneer viagra voor de hersenen?

  • Saluu , dan krijgen we “stijve” hersenen ! Hersenen moeten soepel zijn , zoals die van onze rechtse broeders , om juist over iets te kunnen oordelen

 2. Ik vermoed dat deze bangmakerij thuishoort in een strategie om de elektriciteit prijs in de komende maanden drastisch te verhogen, onder het motto : wat schaars is kost duurder.
  Mocht dit niet zo zijn, zijn we afgegleden tot een derde wereld land.

 3. Vergeet vooral niet lid te worden van “Groen” . Zonder elektriek ! is gewoon een publiciteitsstunt van deze prachtige politieke partij . Weg met kernenergie , terug naar een gezond leefbaar milieu . Bij inschrijving van uw lidmaatschap “gratis” een brochure met enkele practische tips die bewijzen dat ge kunt overleven zonder elektriek . Volledig gratis ! een van onze Groene practische raadgevingen . Je bibbert van de kou , want de centrale verwarming is uitgevallen !… Geen probleem , vergeet niet , uw lichaamstemperatuur is 37 graden , deel dat met uw partner, vrienden en kennissen , kruip dicht bijeen , liefst in den blote voor een perfect resultaat . Geef en neem dit is mijn lichaam , doe dit tot de gedachtenis van de meest vriendelijke natuur partij . Leve Groen , Leve Van Besien en de Wouter is ook niet te versmaden !

 4. Met dank aan de groene, rode, en linkse rakkers die op dictatoriale wijze hun visie op energiebeleid hebben doorgedrukt. De tijd dat we terug in grotten of in bomen wonen is niet ver meer af. Hoe andere partijen (op uitzondering van Vlaams Belang en LDD) zich in de luren hebben laten leggen is mij nog steeds een raadsel. Ik houd mijn hart vast voor de vele ongelukken die gaan gebeuren met “zelf uitgevonden oplossingen” waar brandweer en hulpdiensten zullen voor moeten uitrukken.

 5. PS Ik wil mij vrijwillig opofferen en mijn diensten als levend “kacheltje” volledig en belangloos aanbieden , mits bepaalde voorwaarden !

 6. Een afschakeling wordt een week op voorhand aangekondigd??? Kunnen ze dan niet, ik zeg maar wat, MEER produceren of meer importeren tegen dan? We zijn er nogal op vooruit gegaan hoor, dat is dan de moderne tijd: terug naar de 18e eeuw. Proficiat aan de socialisten zoals Vandela en zijn bieke Freya die onze kroonjuwelen te koop hebben gegeven aan de Franse voor een habbekrats. U mag trots zijn op uzelf.

 7. Wat doen we met de contrakten 100 % groene stroom. Kunnen deze afgesneden worden? Normaal niet want zij nemen geen atoomstroom af. Of heeft men in belgië een tranfo staan die franse atoomstroom omzet in 100% groene stroom?

  • We zullen ons licht eens bij Vandela opsteken… voor zover we geen stroomuitval hebben.

 8. Ondertussen is het nog altijd wachten op de ontmaskering van de saboteur(s) van Doel 4. Een zaak is al wel zeker gezien het oorverdovende stilzwijgen. Het Vlaams Belang, Tak, Voorpost, BBET, en andere “nazisten en fascisten”..enz..enz.. zitten er voor niets tussen, zo niet hadden we het al gehoord.!!
  Bij het parket stinkt het naar de “verbrande rubber ” danig dat er op de rem wordt gestaan. Bovendien is de procureur generaal Liegeois overbelast met het uit de wind zetten van de diamantfraudeurs.
  De media zijn ook zeer discreet.. zoals altijd wanneer het “stinkt….”
  Bij dit alles stelt er zich toch een bijzondere vraag : Waarom gebeurde de sabotage in Doel en niet in Tihange??
  Wou de keizer van Oostende het gat in de markt opvullen via Electrawinds ??
  Of was het de bedoeling alleen de “flamins” in het donker te zetten??
  In het Nieuwsblad van 04.09.2014 wordt een kaart gepubliceerd van Vlaanderen alleen, met de gebieden waar de stroom zal uitgeschakeld worden !!!
  Deze sabotage gebeurde ook tijdens de regeringsvorming!! Wou men hier ook al een signaal geven??
  Gezien de voormelde aspecten heeft deze sabotage van Doel 4 dan ook de kenmerken van een aanslag op de Vlaamse belangen. Bijgevolg moeten de opdrachtgevers dan ook gezocht worden bij de PS mafia (waar er ook nauwe banden zijn met Electrabel en Parijs via het Groot Oosten!!).
  Het stilzwijgen van de NVA in deze zaak, is dan ook veelzeggend.
  Een dergelijke samenzwering tegen Vlaanderen had immers een lawine van reacties moeten veroorzaken.

  • Bij de sabotage van Doel 4 heb ik onmiddellijk gepost ( ik weet niet meer of het hier was of op een gelijkgezinde blog) ” dit zal in de doofpot verdwijnen”. Mijn gedacht zijn ze daar goed mee bezig.

Reacties zijn gesloten.