‘We zijn in oorlog’

“…Beseft de N-VA waarmee ze bezig is? Beseffen mensen als Jambon en De Roover wat ze in Vlaanderen aan het veroorzaken zijn? Hun leugenachtigheid zal zwaar wegen op de evolutie der geesten in Vlaanderen en zal onvoorspelbare gevolgen hebben op vele terreinen. Beseffen de machten die achter de N-VA staan dat zij een land en een volk, die ooit veelbelovend waren, aan het vernietigen zijn?

De Wever, Jambon en De Roover hebben bewezen dat ze uit carriërisme tot alles bereid zijn. De regering is daar het levend bewijs van, maar om electoraal te kunnen overleven moeten ze nog een hele stap verder zetten en gaat hun carriërisme over in staatsgreepachtige opvattingen, met alle gevolgen van dien..”

Lees het opiniestuk van Mark Grammens in Doorbraak

Dank aan Anna voor de tip

5 gedachten over “‘We zijn in oorlog’

 1. Ik kan niet begrijpen dat een echte Vlaams Nationalist nog voor die NBA kan stemmen.

 2. Dit werd ook gepubliceerd op Knack. Als je de verzuurde reacties leest van sommige N-VA ers heeft Mark Grammens duidelijk een gevoelige snaar geraakt. En ik zal eerlijk toegeven dat ook ik ben misleid door N-VA bij de vorige verkiezingen. ‘t Zal ni meer gebeure … ;-)(

 3. Zeer interessante analyse van Mark Grammens.
  Vooral het volgende citaat is van belang :
  “Beseffen de machten die achter de N-VA staan dat zij een land en een volk, die ooit veelbelovend waren, aan het vernietigen zijn?”.
  Grammens heeft het hier over “machten”(=meervoud), achter de N-VA.
  Dit wil ook zeggen dat de N-VA een product is van die “machten”, en niet zomaar het “licht” heeft gezien.
  Als men dan weet dat Bartje door de door linkse en loge mafia’s gecontroleerde VRT werd gelanceerd, dan is alles duidelijk. (en was al , zelfs voor dag “1”).
  Bartje nam onmiddellijk logebroeder Bracke in huis!!.
  Als men de loge wat kent, dan weet men dat een vos zijn haren verliest maar niet zijn streken.
  Ik heb reeds meermaals vermeld, dat de N-BA een door het regime gecontroleerde systeem is.
  Ik kan dan ook positief antwoorden op de door Grammens gestelde vraag.
  Deze “machten” weten maar al te goed waar ze mee bezig zijn, en dat is de samenzwering en vernietiging van Vlaanderen, en bij uitbreiding van onze westerse beschaving.
  Dit alles met behulp van verraders, collaborateurs, saboteurs, infiltranten, valse profeten, groot inquisiteurs… enz…!!!
  Hierbij gaat het dan niet alleen om “carriërisme” maar gewoon om verraad, dat het gevolg is van omkoping en / of chantage.
  Een zaak blijft echter intrigerend in hoofde van Bartje, en dat zijn de ontmoetingen met Cameron (in Londen). Grammens moet daar zeker meer van weten!!

  • Fjodor M. Dostojewski: uit het Tagesbuch eines Schriftstellers – Piper Verlag, München 1980 – blz. 604

   Alle die Bismarck, Beaconfield, die Französische Republik und Gambetta usw – alle diese sind, als Macht für mich nur eine Vorspiegelung. Und je länge, desto mehr. Ihr Herr, wie der Herr aller, der Herr ganz Europas ist doch nur der Jude und seine Bank.
   Wir werden es ja erleben, dass er plötzlich sein Veto einlegt und Bismarck wie ein sStäubchen von seinem Platz gefegt wird. Der Jude und die Bank beherrschen jetzt alles: Europa wie auch die Aufklärung, die ganze Zivilisation und den Sozialismus – besonders den Sozialismus, denn durch ihn wird er das Christentum mit der Würzel ausrotten und die christliche Kultur zerstören. Und wenn dann nichts als Anarchie übrig bleibt, dann wird der Jude an der Spitze des Ganzen stehen. Denn idem er den Sozialismus predigt, bleibt er als Jude mit seinen Stammesgenossen doch ausserhalb, und wenn der ganze Reichtum Europas vertan ist, bleibt die Bank des Juden(Alle Bismarck, Beaconffield, de Franse Republiek en Gambetta enzoverder, al deze zijn als macht voor mij slechts een voorspiegeling. En hoe langer, hoe meer. Hun heer, zoals de heer van allen, de heer van gans Europa is toch alleen de jood en zijn bank.
   We zullen het nog meemaken, dat hij plotseling zijn veto stelt en Bismarck als een stofje van zijn plaats wordt geveegd. De jood en zijn bank beheersen nu alles: Europa zoals ook de verlichting, de hele civilisatie en het socialisme – in het bijzonder het socialisme, want door het socialisme zal hij het christendom tot op de wortel uitroeien en de christelijke cultuur verwoesten. En als dan niets anders als anarchie over blijft, dan zal de jood aan de top van het geheel staan.
   Want als hij het socialisme preekt, blijft hij als jood met zijn stamgenoten daar toch buiten staan, en als de hele rijkdom van Europa verbeuzeld is, blijft de bank van de joden.)

 4. Enkele fragmenten uit het interview van Knack met Grammens:

  Dillen is een van de weinige Vlamingen die ik ben tegengekomen met het statuut van Staatsman.
  Knack: een fascistisch staatsman dan?
  Grammens: misschien, ja dat kan ook samengaan. Benito Mussolini was evengoed een fascist als een staatsman.
  Dillen maakte altijd interessante analyses. Van hem is de bekende en zeer terechte uitspraak: mijn partij zal alleen in een Belgische regering stappen als het de laatste is.

Reacties zijn gesloten.