1 gedachte op ““We moeten Europa verenigen”…

 1. Een interessante verwijzing naar het verleden. Toen ik de foto van Coudenhove Kalergi zag in de film, was het al duidelijk. Momenteel is zijn plan in volle uitvoering, niet voor een “Verenigd Europa”, maar voor een EUSSR dictatuur, waar de omvolking in volle actie is, en dat ons moet leiden naar een communistische loge NWO terreurregime. Van belang is echter het begin, in 1914, met dan de “aanslag in Sarajevo”. Hierover verscheen zojuist de volgende publicatie :
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/05/the-worlds-biggest-false-flag.html
  met enkele citaten : “The Sarajevo assassins were members of the Black Hand……….
  “Leading members of the Black Hand apparently met with French and Grand Orient Freemasons in January 1914 to arrange the assassination in Sarajevo…” – The Occult Conspiracy by Michael Howard. …………….
  Anonymous comments:

  From “Under The Sign Of The Scorpion “, by Jüri Lina, Year 2002:

  “It was revealed during the trial of Gavrilo Princip and Nedelko Cabrinovic, the assassins of Franz Ferdinand (the heir to the Austrian throne), that the French Masonic Organisation Grand Orient was behind the assassination plans, and not the Serbian Nationalist Organisation The Black Hand.

  “This enormous provocation had been planned in Paris in 1912 at 16 Rue Cadets, the headquarters of Grand Orient.

  “Nedelko Cabrinovic revealed in Court how the freemasons had sentenced Franz Ferdinand to death. … “ (=einde citaten).

  Van belang is hier eens te meer de rol van de Franse vrijmetselarij. Voor het overige verwijs ik naar de tekst. Wat niet vermeld is in de tekst, is dat een loge in Thessaloniki fungeerde als tussenstation. Een tussenstation waar ook de Armeense genocide werd voorbereid.
  De aanslag werd dus voorbereid door de loge afstammelingen van diegenen die ook al verantwoordelijk waren voor de Franse revolutie (sic), een 25 jaar durend bloedig terreurregime in gans Europa, tot in Moskou. In België waren de loge collaborateurs met dit regime ook verantwoordelijk voor de ramp van 1830, waar we als Vlamingen nog steeds onder lijden. En momenteel worden we door hun nazaten in Vivaldi geterroriseerd via de Covid 19(84) terreur.
  Een aanslag (sic) die Vlaanderen meesleurde in WO I, in dienst van de Belgische bezetter. Er is nog een ander zeer gekend feit : de Brand van Leuven met bloedbad in augustus 1914. De volledige BIB van de KUL ging toen in de vlammen op. Wat weinigen echter weten is, dat het bij deze brand (sic) ging om een complot, waar er ook sporen liepen naar de vrijmetselarij. De brand is dan ook geen spontaan gegeven ingevolge “Man hat geschossen….”. Deze materie is echter nog steeds zo gevoelig, dat na meer dan 100 jaar, de waarheid hierover nog steeds een geweldig taboe is.

Reacties zijn gesloten.