De coronadictatatuur gaat verder dan u zich kan voorstellen

Bußgeldschutz Maske Tragen Coronamaßnahmen Bußgeld" Maske von shirtontour |  Redbubble

Duitsland heeft ook* een eigen pandemiewet, waarbij het parlement buiten spel gezet kan worden. Protesten worden – zoals gewoonlijk – in de schoenen geschoven van “dwarsliggers” en ja hoor, “rechtsextremisten”.

“Die Polizei hat ein Auge auf Gruppen wie “Stay Awake” Bamberg und überprüft sie auf Rechtsextremisten. Bald könnte auch der Verfassungsschutz aktiv werden.” (…)

PI-News Archive | Politaufkleber

Op 24 nov. ’20 werd in Bamberg (Oberfranken) verschillende woningen en kantoren van artsen en burgers door de politie doorzocht. Reden: het vermoeden valse attesten opgesteld te hebben die personen ontheffen van de maskerplicht. Naast administratie werden ook pc’s, laptops, smartphones, harde schijven e.d. in beslag genomen. De razzia’s richtten zich vooral op de hoofdactivisten der groep “Stay Awake” die regelmatig betogingen tegen de coronadictatuur der regering georganiseerd heeft en tegen artsen die een toespraak hielden. Bij één der artsen werd zijn privé e-postverkeer, samen met zijn patiëntengegevens, geblokkeerd. De arts protesteerde en stelde dat hij slechts voor 2% van zijn patiënten een vrijstellings-attest ondertekend had, patiënten die sinds lange tijd bij hem in behandeling waren en wiens vrijstelling op erkende medische problemen gestoeld was.

De vraag is: in hoever is het nodig daarvoor huiszoekingen te organiseren, terwijl een simpele vraag naar de noodzaak, had kunnen gesteld worden? Is het aanvaardbaar dat daarvoor alle medische dossiers in beslag genomen worden? Is dit proportioneel handelen? Wat met de rechten van de patiënten, de geheimhoudingsplicht van de artsen? De procureur interesseerde zich immers ‘slechts’ voor de groep “Stay Awake”. Is dit niet eerder een poging om de arts te intimideren – en ja – zelfs in zijn bestaan te bedreigen?

De bijhorende video van Klagemauer TV werd door Youtube niet geschikt geacht voor uw gemoedsrust. Honderden video’s werden reeds verwijderd van het Klagemauer TV-kanaal. Volg bruggetje: https://www.kla.tv/index.php?a=showembed&vidid=17707&lang=de

Wegen Maskenattesten: Durchsuchungen in Stadt und Landkreis Bamberg

*Ook: Gegevensbeschermingsautoriteit: ‘Pandemiewet geeft regering blanco cheque om te doen wat ze wil’ | De Morgen