Watson was geen stripfiguur.

IBM heeft een supercomputer gebouwd genaamd Watson.
Deze supercomputer is vernoemd naar de topman van IBM, Thomas J. Watson.
Deze topman organiseerde voor de nazi’s de ponskaartsorteerders waarmee de nazi’s in staat waren de joodse bevolking in het gehele rijk te identificeren. Vindt u het niet opmerkelijk dat juist in deze tijd van de onthullingen aangaande de NSA en alle afluisterpraktijken een bedrijf als IBM een supercomputer vernoemd naar een topman uit een zeer duister verleden? Of moeten we uit dit opmerkelijke feit juist halen dat we aan de vooravond staan van de vierde wereldoorlog.
Toen verklaarden de politici ook dat alles goed ging en ze uit de crisis klommen, het was een komen en gaan op visite bij Hitler, en allen kwamen terug dat het zo ne goeie was, dat we van die kant niets moesten vrezen, we zien nu het zelfde gebeuren met de Islam, niets dan goed en een economisch debacle die zijn weerga niet kent.

Ik raad iedereen aan om het boek van Robin de Ruiter met de titel ‘Kroniek van Hitlers vlucht uit Berlijn‘ te lezen en te ontdekken hoe Adolf Hitler zelf een zionist was en dat de nazi’s zowel voor als tijdens de tweede wereldoorlog aangestuurd hebben op de verhuizing van vele joden (de niet-judistische joden) naar Palestina.
Het Ha’avara verdrag zorgde er voor dat deze joden op kosten van nazi Duitsland hun hele hebben en houwen inclusief het herbouwen van fabrieken vergoed kregen door de nazi’s. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de Jodenvervolging onder de nazi’s het doel had om het zionistische plan van het vestigen van de staat Israël moest bevorderen. Dit zionistische plan was zowel voor, tijdens als na de oorlog totaal niet populair onder de joden. Als gevolg van de combinatie van het financieel aantrekkelijk maken van de uittrek naar Palestina gecombineerd met de vervolging van joden, werd de vluchtroute naar Palestina van de niet judistische joden bijna de enige optie.

Wat vindt u ervan dat IBM deze supercomputer vernoemd heeft naar dit duistere verleden?
Niet te veel over na denken, je moet het verleden laten rusten

Klikken om te vergroten

IBM en Hitler