Wat we zelf doen, doen we beter…

Over dit logo moest de overheid bijna twee jaar nadenken “Sommige mensen voelen zich man noch vrouw. Anderen ogen androgyn of zijn transgender en worden ­wegens hun uiterlijke kenmerken aangesproken dat ze de foute wc gekozen hebben. Dat zijn pijnlijke situaties.”

Twee jaar heeft de Vlaamse Overheid zich het hoofd gebroken over dit logo.  Twee jaar om de geslachtsneutrale, geslachtstwijfelende, geslachtswijzigende, geslachtsontkennende, geslachtsontvangende, geslachtsmuterende, geslachtsverkennende… medemens welkom te heten in het kleinste kamertje.  Voorwaar een prestatie.  Slagvaardige Vlaamse Regering!   Nu nog alle verbrandingsmotoren verbieden, de tankstations afschaffen, kilometertellers verplicht maken op fietsen en Nederlands op school als keuzevak invoeren.  Verneem meer.

 

 

10 gedachten over “Wat we zelf doen, doen we beter…

 1. 3 de poging.
  Geachte redactie,
  De laatste jaren van mijn carrière werkte ik in een bedrijf waar pictogrammen ontworpen en gemaakt werden. De meeste binnen het wettelijk kader, maar ook specifiek naar wens van de klant. Indien men bij ons 2 jaar over het ontwerp van een pictogram gedaan had, dan had de firma al lang zijn deuren kunnen sluiten. Waarmee de “efficiëntie” van de overheid weer eens aangetoond is. Zelfs in belachelijke zaken.

  • Walter, we hebben slechts deze reactie van jou ontvangen, maar ook wij ondervinden telkens opnieuw moeilijkheden om in te loggen sinds WordPress een “barrière” met rekenopgaves ingebouwd heeft.

   • Het is helemaal geen verwijt naar jullie toe, maar met informatie uit de “achtergrond” zijn jullie dan ook op de hoogte.

 2. …en vertel nu nog eens hoeveel die hoogopgeleide, superintelligente, ongeëvenaarde en bijna bovennatuurlijke elitemensen, die ons besturen, verdienen?

   • Geachte redactie,
    Ik “ken” Jambon. Ik zat 6 jaar met hem in gemeenteraad. Op zijn dossierkennis was/is hij niet te pakken. Maar hij durft wel wat onzin verkopen, ik ben dus wat gewoon op zijn N-VAas. laat jullie gaan zou ik zeggen. 😉

 3. Een opening in hartvorm had ook gekund. Bijkomend voordeel: door de opening heeft men een bijkomende verluchting en kan men zien of het toilet bezet is en zo ja door welk gendertype.

Reacties zijn gesloten.