Wat een lef!

Afbeeldingsresultaat voor het einde van vrije meningsuitingZolang het maar politiek correct is!

De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten Zeid Ra’ad Al Hussein wil dat Wilders, Trump, Orban, Zeman, Le Pen, Fico en – niet expliciet genoemd maar waarschijnlijk passend in het rijtje – Stracher, Petry, Van Grieken e.a. – ‘aangepakt’ worden om hen te doen ‘stoppen’. En vergelijkt hun ‘tactieken’ met I.S.

Groot gelijk. De bomaanslagen, de onthoofdingen, de messentrekkerijen, en andere intimidatietechnieken waarmee ze hun kiezers willen overtuigen… kunnen echt niet door de beugel. Ook al zijn de b.g. heerschappen (m/v) verward, onevenwichtig, getraumatiseerd… Da’s geen excuus. De multiculturele beschaving kan niet onderuit gehaald worden door geradicaliseerde eenzaten.

Lees er meer over bij de kwaliteitskrant De Morgen.

6 gedachten over “Wat een lef!

 1. Weer een volstrekt onbekende nuttige idioot opgevist uit de donkere dieptes van de mensenrechtenbusiness…die graag de mond snoert van degenen die een andere mening dan de zijne hebben.

  Zoals de redactie terecht reageert:
  “de vrijheid van meningsuiting is een fundamenteel mensenrecht”

  Een volk, een natie, een land,… beschikt over de absolute soevereiniteit om te bepalen wat het zelf wil.
  Als de democratie zuiver is en ongeschonden, heeft de meerderheid de legitimiteit om een beleid te voeren in welk domein dan ook.

  De vreemde luis wellicht zelf afkomstig uit een geradicaliseerd apenland, die zich komt moeien met hetgeen hem niet aanstaat, zou geloofwaardiger worden mocht hij de spreuk volgen: verbeter de wereld begin met jezelf.

  • Een volk, een natie, een land,…een bier “Duvel” van brouwerij Moortgat…Breendonk , de geschiedenis zal zich herhalen

 2. Een moslim aan het hoofd van een mensenrechtenorganisatie, hij denkt dat de sharia het toppunt is van humanisme. Al Hussein is kompleet verward zoals gelijk welke andere islamiet.
  Het is erg gesteld met de VN dat een aanhanger van zo een achterlijke levenswijze op zulk een positie benoemd is.

 3. Ze,(merkel) verliezen een verkiezing en plotseling zijn de*anderen*allemaal populisten en demagogen en moeten sommigen*aangepakt*worden!!
  Hoe gaat u ze dan aanpakken meneer de moslim??Een cordon sanitair,een fatwa(ruschdie),onthoofden,laten vermoorden door een*gestoorde* of een bomaanslag??
  Hoe lang moet het volk die leugens nog slikken??

 4. En wat met de genocide in Yemen, waar in steden en dorpen duizenden burgerslachtoffers gemaakt worden door bombardementen door Saoedi Arabië met verboden Amerikaanse clusterbommen en wapentuig van over de gehele wereld ? En wat met Jordanië die IS, in ruil voor gestolen olie uit Irak, voorzag van medische hulp, militaire training en wapens via de grens met Irak en Syrië. En wat met Jordanië en Israël (zelfs IS) die de verscheidene jihadistische rebellengroepen dezelfde faciliteiten geven in het grensgebied met Syrië en Libanon?

Reacties zijn gesloten.