6 gedachten over “Waarom ik niet meer naar de nullenzender kijk

 1. Geachte redactie,
  Ik ga jullie een groot geheim vertellen. Als gepassioneerd TV kijker heb ik via telenet een rijkelijk aanbod op TV zenders. 2 Zenders die hier bijna niet of nooit worden opgezet VRT (sorry 0000) en VTM. Het enige waar wij naar kijken op VRT zijn wielerweistrijden. En zelfs daar kan je je dan nog behoorlijk ergeren aan de commentaar van Michel Wuyts, de man die altijd belgische vlaggen ziet, maar nooit Vlaamse Leeuwenvlaggen. Mag ik hopen dat mijn geheim bij jullie veilig is, alvast bedankt.

 2. Ik kijk al jaren niet meer naar het BRT journaal, jammer dat die troep verder leeft op mijn kosten, jammer.

 3. zoek het verschil:
  – toen de genoemde terrorist Salah gearresteerd werd, gooiden tweehonderd moslimssympathisanten flessen naar de ordediensten. Geen enkele politieagent trad daartegen op. Geen enkele krant of TV-zender bracht zelfs dit nieuws. Later werden deze door de sociale media geconfronteerd.
  – toen een veertigtal Belgen vreedzaam manifesteerden met als enig wapen een spandoek tegen het moslimterrorisme, werden ze gechargeerd door de ordediensten en werden sommigen gearresteerd. Alle media brengen ons daar gretig verslag van.

  Welk soort regering hebben we eigenlijk? Wat gebeurt er in dit land? Wie wordt er eigenlijk nog beschermd, de burger of de terroristen ?

  Het is hallucinant om dit land te zien wegzinken in de sympathie voor crapuul en in de antipathie voor degenen die de horror aanklagen.

Reacties zijn gesloten.