De natte droom van Timmermans en co.

Blanke genocide.  Slechts ‘blanke’ landen moeten gemulticultureerd worden.  Niet zo in China, in Afrika, in Arabische landen.     Diversiteit betekent gewoon minder blanken.   En wij laten dat gebeuren door in het stemhokje hiervoor toelating te geven aan de partijen die ons volk willens en weten  uitgommen.

 

 

 

3 gedachten over “De natte droom van Timmermans en co.

  1. Wie gelooft er nu nog in een God , een zaligmaker , volgepompt met liefde . Het begin van dat youtuubek met al die smikkels dat zijn de echte Goden . Het zijn zij die beslissen over ons lot , of we dat nu graag hebben of niet . Het zijn de uitverkorenen des volk . Inderdaad het blanke ras die superieur in goed en kwaad moet verdwijnen . Wij moeten terug naar “AF” met de minst begaafden als heersers terug naar de oer-tijd , het stenen tijdperk waar er slechts “een” wet bestaat , die van de sterkste.

  2. Persoonlijk vind ik dat er niets verkeerd is aan de natuurlijke wet van de sterkste. Je ziet ze bij de diersoorten waar het alpha dier de leiding heeft zonder dat een lid van de roedel wordt geschaad, of bij de bie van de bijen gemeenschap enz.
    Het zit ook in de natuur van de mens om zich achter een leiding te scharen. Alleen heeft de geldmacht en de perversie in de mens, met zijn macht geilheid en de daaruit voortspruitende excessen, dit naar de knoppen geholpen.

  3. “Ik ben maar een Blanke” (ik ben maar een neger !naar analogie van die schrijver zaliger)

    is ergens een schrijver die een titel zoekt ?

Reacties zijn gesloten.