Waar hebben we dat eerder gezien?

Turks-Amsterdamse bedrijven bedreigd na boycotlijsten op social media: ‘On-Nederlands wat er gebeurt’

De mislukte staatsgreep in Turkije zorgt ook in Amsterdam voor grote commotie, niet in de laatste plaats binnen de Turkse gemeenschap zelf. Op social media gaan inmiddels lijsten rond van Turkse bedrijven en instellingen, die door Turken in de stad geboycot zouden moeten worden. Diverse instellingen hebben aangegeven zelfs bedreigingen te hebben ontvangen. Lees verder…

2 gedachten over “Waar hebben we dat eerder gezien?

 1. Over een boycot gesproken!!! Hoe zit het met de boycot van de IJzeren Rijn door Nederland en Duitsland.
  Er biedt zich misschien een mogelijkheid aan om wat drukt op de ketel te zetten :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/07/18/nato-logistikzentrum-fuer-den-angriffskrieg-gegen-russland-ist-in-kuerze-in-duelmen/
  met citaat :
  “Ganz im Gegenteil: Die US-Armee sucht in Deutschland, Belgien und den Niederlanden Standorte, von denen aus die Truppen an den osteuropäischen Grenzen rasch und professionell logistisch unterstützt werden können. Das bestätigt auch der Sprecher der US-amerikanischen Streitkräfte.
  In Dülmen hat Washington offenbar den idealen Standort gefunden:
  „Dülmen ist für unsere Zwecke sehr gut geeignet. Es gibt große Lagerhallen, einen voll funktionsfähigen Endbahnhof und die Gebäude und Infrastruktur befinden sich in einem ausgezeichneten Zustand“, erklärt Wrenn. “(=einde citaat).
  Dülmen is gelegen in Westfalen. In Vlaanderen staan er kazernes leeg of gaan gesloten worden. Via de IJzeren Rijn is een vlotte verbinding mogelijk met Duitsland, vanuit Antwerpen. Er dient duidelijk vermeld te worden dat de verbindingen via Wallonië totaal onbetrouwbaar zijn door de vele stakingen.
  De enige betrouwbare verbinding is dan de IJzeren Rijn, en de Noorderburen kunnen dan de pot op met hun “vogelreservaat” bij Roermond.
  De VSA kunnen dan wat druk uitoefenen op Nederland en Duitsland.
  Met een N-BA minister van landsverdediging en de aankoop van de F-35 moet er toch het één en het andere kunnen geregeld worden.

 2. Dat maakt me een beetje nerveus . Bestaat er geen lijst waar ik op een veilige manier bij den Turk een pitta broodje kan gaan eten ?

Reacties zijn gesloten.