VVV in de praktijk

VVV, de slogan van de N-VA, Verandering voor Vooruitgang, in de praktijk.

Verandering van een beschadigd imago.  Van een snoeper. Heel even hadden we een binnenpretje.  Heel even…

N-VA sleutelt aan Wikipedia-pagina Van Den Driessche

N-VA sleutelt aan Wikipedia-pagina Van Den Driessche
Vanop het partijsecretariaat van de N-VA is de voorbije dagen verschillende keren geprobeerd om de Wikipedia-pagina van Pol Van Den Driessche aan te passen. Dat ontdekte de weblog Journalinks
De website ontdekte dat woensdag vanop een ip-adres van het partijsecretariaat geprobeerd werd om de Wikipedia-pagina van de politicus aan te passen. Zo werd onder meer een kritische passage over de getuigenissen over seksuele intimidatie en ongewenste intimiteiten vanwege de communicatie-adviseur even weggehaald.

De wijzigingen die vanop het N-VA-hoofdkwartier werden gemaakt aan de pagina, werden vrij snel ongedaan gemaakt.

En voor zo iemand hebben ze prof. Matthias Storme en Huub Broers wandelen gestuurd.

Bron: kwaliteitskrant DS

5 gedachten over “VVV in de praktijk

 1. De heren Broers en Storme zijn dan ook geen woordvoerder van een voetbalploeg in de JUPILER (!) Pro League zoals Pol dat voor Cerkultje is.

 2. Ik weet niet meer hoeveel, maar het waren er een hoop. OVERLOPERS, overlopers zijn per definitie niet te vertrouwen. N-VA zit vol overlopers, dus is het normaal dat de onbetrouwbaarheid zich voortzet in de partij. Ik ga geen namen meer noemen, maar ik ken 2 personen die sowieso onbetrouwbaar zijn, de rest “acht” ik onbetrouwbaar.

 3. Het aantal NVA stemmers die mij voor het ogenblik ontwijken is enorm. Zou ik besmet zijn met het ebola-virus?

 4. Wat voor mij onduidelijk is , zijn seksuele intimidatie en zijn ongewenste intimiteiten is dat tegenover mannen of vrouwen ? Als ik zijn foto goed bekijk kun je de twee kanten op .

 5. De Pol is de ideale man…gezien zijn betrokkenheid bij tal van zaken die het daglicht niet verdragen. Met zo een man kan er “geklapt” worden…!! Dit laatste zal heel wat moeilijker zijn met prof Mathias Storme. Deze laatste is bovendien ook nog juridisch zeer beslagen, wat een bijkomende “handicap” is , als er moet “geklapt” worden.
  Bekwaamheid “en” integriteit zijn immers onoverkomelijke hindernissen in de politiek.
  Gezien de “verborgen agenda’s” bij de NVA heeft men er ook belang bij geen “moeilijke en gevaarlijke elementen” binnen te halen.
  PS : Voor alle zekerheid kan de redactie eventueel informeren bij Doenja van het Bisdom Brugge of de “Pol” koude handen had…gezien de klachten van andere dames over zijn koude handen!!!

Reacties zijn gesloten.