VSA corrigeert transcriteria

In onze vorige bijdrage (zie onderaan) besteedden we aandacht aan de in gedachten ge’trans’formeerde Lia die nu als een “vrouwelijk” zwemwonder alle wedstrijden wint. Als man stond het transschepsel op de 563ste plaats bij zwemwedstrijden tussen mannen.

Dus werd de ‘trans’schakelaar ingedrukt en zie, het wonder geschiedde, “Lia” voelde zich zo goed in het gewenste vrouwelijk geslacht dat er plotseling een immens grote sprong voorwaarts – 562 plaatsen op de ranglijst – kon gerealiseerd worden.

Blijkt dat er toch nog iemand met gezond verstand in de Amerikaanse zwemcompetities rondloopt. De regels worden aangepast. Lage testosteronniveaus moeten gedurende 36 maanden voorafgaand aan de wedstrijd aangetoond worden. Een comité moet oordelen of de lichaamsbouw een oneerlijk voordeel aan de ‘trans’zwemwedstrijddeelnemer/ster biedt.

De woke-transmeute protesteert: de rechten van ‘trans’personen zijn belangrijker dan eerlijke wedstrijdkansen voor vrouwen.

Komt er binnenkort een aparte zwemwedstrijdklasse voor ‘trans’personen? En moet die klasse dan niet ook nog eens opgedeeld worden in voormalige mannen en dito vrouwen? Die laatste categorie zal in de sportwereld niet populair zijn wegens… juist…. tekort aan testosteron en bijgevolg geen enkele kans in de mannensport.