Vrfstdt kreeg zijn zin

Gerolf Annemans: “We zijn zo ver. De corona-crisis wordt aangegrepen door de eurofiele partijen in het Europees Parlement om te pleiten voor meer EU, meer centralisering, voor ‘eigen middelen’ (lees Europese belastingen) en voor euro-obligaties, handig verpakt als ‘herstelobligaties’ of ‘coronabonds’. Door de EU-begroting gegarandeerde obligaties. De eerste officiële Europese staatsschuld. Tegen de wens in van wellicht de meeste lidstaten heeft het Europees Parlement daarover gisteren, 17 april, gestemd. Verhofstadt triomfeert. Is extatisch. De meeste Vlaamse partijen stemden voor. Groenen en N-VA onthielden zich ‘dapper’. Vlaams Belang tekende als enige partij Vlaams verzet aan en stemde tegen.”

De tirade van Vrhfstdt zindert nog na. Hij wil niet meer of minder dat de EU-commissie de regeringen der lidstaten buiten werking zet, de EU-lidstaten onder EU-curatele plaatst en eigenmachtig geld uit de zakken der EU-onderdanen (… inderdaad zijn wij voor Vrfstdt slechts dàt!) kan en mag kloppen. Nu krijgt hij eindelijk zijn zin…(video 2012)

De reactie van Derk-Jan Eppink had geen succes…

3 gedachten over “Vrfstdt kreeg zijn zin

 1. Is er een mogelijkheid om Guy Verhofstadt ontoerekeningsvatbaar te verklaren? In mijn ogen is die man echt gek. Wie volgt zo iemand, wie gelooft zo iemand, wie steunt zo iemand, wie neemt zo iemand au-serieux? Die man leidt aan hoogheidswaanzin, niet meer, niet minder, maar wat mij vooral beangstigt is de vraag waarom niemand hem stopt…?!

  • Oogkleppen. Bij het oppercommando van de EU zitten er nog meer met hoogmoedswaanzin. Ze hebben elke affiniteit met de bevolking verloren.

 2. We zien hier Verhofstadt als een tierende politiek volkscommissaris… zo weggelopen uit een Stalinistisch showproces. Van een logemafioso kan men immers niets anders verwachten. Zie ook hoe hij tijdens zijn aanwezigheden in het Parlement “afklopt….”. Dit is duidelijk voor de kenners.
  Als we de EUSSR bekijken dan is dit gewoon België in het groot, waar het Zuiden leeft op het kosten van het Noorden. De EUSSR is al jaren de facto een transfer unie. Blijkbaar is er nog niet genoeg geld gevloeid naar de zwarte gaten in het Zuiden, met fraude, corruptie en wanbeheer, via tal van EUSSR programma’s. Over deze bedragen blijkbaar geen woord. Corona is nu het voorwendsel om nog wat meer af te troggelen, en als dit niet helpt, begint de afpersing. Wij Vlamingen kennen dat.
  Ondertussen gaan de socialisten in Portugal honderdduizenden illegalen legaliseren, de Spaanse socialisten zijn bezig met een “onvoorwaardelijk basis inkomen” voor iedereen, en in Italië staat de maffia klaar om te incasseren.
  In het Noorden met torenhoge fiscale en parafiscale lasten, wordt dan ook nog de pensioenleeftijd opgetrokken.. van 60 .. naar 65.. naar 67.. en zelfs 70. .. en dit alles om het Zuiden te blijven sponseren. Wilmès was dan ook direct akkoord met de Eurobonds.. want als het er op aan komt om de “flamins..” te plunderen is er niets te zwaar of te heet.
  En dan de dooddoener over het gebrek aan solidariteit.. die in feite neerkomt op een relatie zoals tussen een pooier en zijn hoer.
  Een weinig gekende transfermechanisme :
  https://insights.abnamro.nl/en/2017/05/eurozone-watch-target2-balances-a-ticking-time-bomb/
  Dit artikel dateert van 2017, en intussen zal de toestand er zeker niet op verbeterd zijn.
  En dan de mythe van de rijke Duitser en arme Italiaan :
  https://www.welt.de/wirtschaft/article114649182/Italiener-und-Spanier-sind-reicher-als-Deutsche.html
  Deze tekst dateert van 2013 !! Bekijk de bedragen van de respectievelijke rijkdommen. Hoe de toestand in Italië is geëvolueerd weet ik niet, maar de Duitsers zullen zeker niet rijker geworden zijn !!
  Het toppunt is wel dat zowel Italië en Spanje voor zich zelf kunnen instaan :
  https://think-beyondtheobvious.com/stelter-in-den-medien/italien-spanien-und-co-koennten-sich-auch-selbst-helfen-wenn-sie-wollten/
  Deze link bevat een goede analyse van de financiële toestanden van de landen van de EUSSR. Bemerk ook de nijdige commentaren op deze tekst, de waarheid kwetst immers. Over deze analyse zal men echter in de leugen – en verraderspers geen letter lezen.
  En nu komen we terug bij Verhofstadt.. hij kreeg zijn zin… in feite Parijs kreeg zijn zin. Het is Parijs met Macron dat de drijvende kracht is achter deze transfert unie. Dit is niets nieuws, al meer dan 10 eeuwen leven ze op andermans kosten via plunderingen.. nu gaat het iets beschaafder maar het resultaat is hetzelfde. Wij Vlamingen kennen dit maar al te goed.
  Verhofstadt als logeman voert hier dan ook de “diktaten “ uit van Le Grand Orient, waar hij vermoedelijk ook toe behoort, gezien zijn francofiele instellingen.
  Het Belgische en Vlaams vijandige Groot Oosten is immers een filiaal van Parijs gevestigd in de rue des Cadets. We zien hier opnieuw de perverse rol van de logemaffia’s. En terloops : In de rue des Cadets werd ook de aanslag in Sarajevo voorbereid.

Reacties zijn gesloten.