7 gedachten over “Volgende keer wereldkampioen

 1. Zelfs playbacken kan ze niet, een schande.
  Sport een bindmiddel voor nieuwkomers? Op tv waren toch weinig of geen hoofddoeken of struikbaarden te zien, noch in Belgie, noch in Brazilie. Ook niet in Engeland overigens voor Wimbledon of de Tour de France, en daar stonden ze toch met een paar miljoen te kijken. De wereld van de moslims lijkt wel beperkt tot de straat, de school, markten, en de Aldi. En op tv, maar dan wel uitsluitend in een programma dat over henzelf gaat.

  • misschien ligt het niet aan playbacken maar wel aan de synchronisatie van de beeld- en geluidsopnames. Klopt wat je schrijft over moslim participatie in sporttoepassingen. Bij quasi alle sporten, met uitzondering gevechtssport, ‘mis’ je moslims. Ook in het verenigingsleven, in cultuur, in de natuur. Zouden ze zich onveilig voelen bij ons?

 2. Ik dacht dat het voorbij was, fout gedacht. Er wordt niet meer over regeringsvorming gepraat, er wordt over niets gepraat. Alleen de rode duivels houden de gemoederen bezig. En heel dat circus werkt op mijn zenuwen.

 3. We zien ze toch al genoeg in opsporing verzocht dat we ze nog moeten zien op sport manifestaties of niet soms

 4. Wetende dat heel wat uitslagen op de wereldkampioenschappen “geregeld” worden,gezien de enorme belangen die er op het spel staan, dan is de vraag of de “belgen” niet meer verdiend hebben door te verliezen dan door te winnen!!. Hierbij dient men dan te weten dat het wereldkampioenschap plaats vindt in Brazilië, en België uitkwam tegen Argentinië.
  Een Argentinië dat op de rand staat van het bankroet. In een dergelijke toestand is de sport het ideale middel om de aandacht van de bevolking af te leiden, van de nakende ondergang. Bovendien is een finale tussen Brazilië en Argentinië veel interessanter, niet alleen voor het plaatselijke publiek maar ook voor de “fixers”.
  In beide landen kan er gemakkelijk “gepraat” worden!!!
  Er zullen in alle geval enorme sommen verdiend geweest zijn, via de door de mafia gecontroleerde weddenschappen, als men vooraf over het resultaat kan beschikken.
  Wat de belgen betreft waren de reacties na het verlies nogal lauw. Normalerwijze had het in de multicultureel samengestelde ploeg, na de nederlaag, een “kabaal” moeten geweest zijn, waarbij iedereen iedereen met de vinger wijst, met dan de klassieke dolksteken in de rug en slagen onder de gordel!! Nu niets van dit alles.
  Er was ook eerst de weigering de supporters op de luchthaven te ontmoeten en vervolgens ook de weigering voor een “blijde intrede” in het centrum van Brussel!!
  Alles moest eerst in de grootst mogelijke discretie verlopen. Voor aan publiciteit verslaafde “vedetten” is een dergelijke houding niet normaal. Men beloofde wel een “fandag” begin september 2014 en men publiceerde een “open brief” om de supporters te bedanken, blijkbaar om reeds bij voorbaat negatieve commentaren de pas af te snijden.
  Het zal echter een kwestie van tijd zijn alvorens toch bepaalde geruchten zullen opduiken.
  In afwachting kunnen we al de “gokchinees” contacteren om te zien of hij soms iets zou weten!!! De wereld van de “fixers” en “gokbazen” is immers niet zo groot.

Reacties zijn gesloten.