Verrassing!

De gebeurtenissen in Keulen hebben toch iets met de islam te maken!

De fout ligt echter bij ons.  Het duurt te lang met de integratie.  Vanaf dag één moeten ze de taal leren en in onze maatschappij opgenomen worden.  De asielprocedure duurt te lang.

Want volgens hun geloof zijn  “vrouwen verdorven en moeten ze in hun huizen opgesloten worden…”  De vraag is hoe ze dan de flirtcursus van de importsecretaris in de praktijk kunnen omzetten.

9 gedachten over “Verrassing!

 1. Met andere woorden: we moeten dat volkje dus heel zachtaardig en heel voorzichtig vragen zich min of meer te gedragen volgens onze normen. Iets wat ons in 1400 jaar nog niet gelukt is en dus waarschijnlijk de volgende 1400 jaar ook niet zal lukken. Ondertussen en zolang ze zich blijven gedragen als de barbaren die ze zijn, moeten we alle begrip opbrengen voor hun wandaden en ons nederig op de borst slaan omdat we hen nog niet hebben kunnen beschaven.

 2. Ich bin keine Islamtheoloog en pedagoog aan die Hogeschule maar blijkbaar veel slimmer dan die kletskop. Die foto van dat maske met ietwat gezwollen oog is voor mij pure nostalgie . Ik heb verschillende dames indertijd verhoord die tegen de vuist van hun dierbare Allah gelovige meester waren gelopen. “”Hat doch was mit dem Islam zu tun “””” onnozelaar ! Ik had liever gezien dat de vrouwen fysiek de sterkste waren, de wereld zou zoveel beter geweest zijn ! (alhoewel) Ik zou er zelfs geen punt van maken als ze mij zouden verkopen op de slavenmarkt als toy-boy, ik vrees dat hun prijs voor mij veel te hoog zou zijn

  • Ons Lolita kijkt uit naar augustus op de Vrijdagsemarkt. Eens zien hoeveel ze bieden…

  • Pfff… in de “jaren 50” waren er nog genoeg “sloren” die regelmatig slaag kregen van hun zatte venten hoor.
   Het was de tijd dat de dames meestal naar de “9urenmis”, èn de venten naar de “hoogmis van 10 uur” gingen (‘s zondags). De dames haastten zich dan naar huis om het middagmaal te bereiden voor hun echtgenoot, hopend dat hij toch tijdig zou thuis komen om te eten. (rond 12:30 u)
   Maar… vaak was dàt “ijdele hoop” en kwam hij dan rond halftwee, èn met een flink-stuk-in-z’n-voeten thuis.
   Steeds was het dan “bal-à-guerre” waarbij die sloren dan afgetroefd werden èn dat de leuvense stoof tot in ‘t midden van de keuken getrokken werd (terwijl het nog steeds brandde, nota bene) zodat de keuken vol rook èn roet stonden !
   Niks nieuws onder de zon.

   • ??? Was dat een West-Vlaams gebruik? In elk geval hoorde dat volgens onze bronnen niet tot de Antwerpse folklore!

    • Dat klopt redactie, het was of is , vermoedelijk een westvlaamse traditie , de vrouw eens goed aframmelen als de vent met een stuk in zijn …..thuiskwam. Ik heb het nooit geweten wel in enkele gevallen het omgekeerde . De vrouw slaan en zelfs stenigen dat staat beschreven in hunnen plezante Koran , zelf de grote van de steentjes . Dat is religie en kultuur ,daar moet ge respect en begrip voor hebben. Ik heb ooit geprobeerd mijn stem tegenover mijn vrouw eens te verheffen ….sindsdien heb ik “rugklachten”

    • W.VL was toen nog niet toeristisch en daar had je van die gebruiken ,evenzo in(de)Limburg.hahaha !! 😉

   • Victor,
    Dit was zelfs tot in de jaren zestig nog het geval.
    Ik spreek dan van het platteland.. tegen Brussel.
    Het fenomeen deed zich ten andere niet alleen voor de zondag na de mis!!, maar vooral ‘s nachts als manlief terugkeerde.. en de vrouw en de kinderen zaten te beven van de schrik voor zijn thuiskomst.
    Hij had ten andere al aangekondigd op “staminee” :
    “Als mijn wijf geen frieten heeft klaar gemaakt heeft, krijgt ze klop,en als ze er wel klaargemaakt heeft “fret ik ze niet op….” .!!
    Dit was dan het arme Vlaanderen.(sic)
    Een beeld van dit arme Vlaanderen krijgt men nog regelmatig voorgeschoteld tijdens Assisenzaken!!!

  • bij de roofvogels is’t vrouwken nog steeds nen slag groter dan de mannekes !!

Reacties zijn gesloten.