Vlijtige EU-Commissie?

Elke woensdag komen in Brussel de 28 leden uit de 28 lidstaten van de EU-Commissie bijeen.  De EU-Commissie, u weet wel dat ONdemocratisch, ONgekozen, ONorgaan van de EUSSR dat meent over u en mij te mogen beslissen en beschikken.

Je zou toch mogen verwachten dat ze dan hun opwachting maken?  Tenslotte is het een hele eer (en ze worden er behoorlijk voor betaald) zomaar, zonder dat de kiezer naar zijn wensen gevraagd werd, zijn of haar land te mogen vertegenwoordigen in wat men noemt de ‘EU-regering’.

em1Blijkbaar geeft de EU-Commissie niet het goede voorbeeld aan de EU-parlementairen. Kijk even mee naar hun aanwezigheden.  De charmante Italiaanse Federica Mogherica is de ster van de EU-verdwijnact.  Hier ziet u haar even, maar ze waait alweer ‘ciao’ met het handje.  Niemand is meer aanwezig dan onze populaire Marianne Thyssen.  Niet moeilijk, ze speelt een thuismatch.

EU

3 gedachten over “Vlijtige EU-Commissie?

  1. Zeg maar dag met je handje mevrouw Mogherica, en liefst zo snel mogelijk. Opkuisen die boel van het kleptocratisch profitariaat.

  2. Logisch dat thyssen steeds aanwezig is in Brussel, iemand moet toch de toiletten reinigen want daar wordt wat langs de pot gescheten.
    Maak de optelsom van het aanwezige IQ en je komt niet aan 80…

Reacties zijn gesloten.