Veel gekker moet het niet worden

Rode kruisIn Svenljuga, Zweden, kunnen jonge bio-Zweden, tieners van 14 – 15 jaar, een eurootje bijverdienen – een kleine 6 euro per uur – als ze met ‘jongeren’ vriendjes willen zijn.   Zelfs een dagtocht naar een pretpark op het eiland Liseberg zat in de studentenjobaanbieding.

Het project loopt nu een kleine maand; de bedoeling is dat de Zweedse tieners de ‘jongeren’ de normen en waarden van de Zweedse maatschappij aanleren.  Eerste les: het woord ‘neen’.
Bovenaan prijkt een groepsfoto van de vrolijke importvriendjes.  En, ja, de man met het witte petje is ook een minderjarige ‘jongere’.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ungdomar-far-betalt-for-att-umgas

Sweden is now paying little girls 50 SEK per hour to socialize with rapefugees.

Authorities Pay Swedish Youngsters To Play With Migrants And ‘Refugees’

6 gedachten over “Veel gekker moet het niet worden

  1. Vragen de Zweedse tienermeisjes maar 6 Euro per uur voor het aanbieden van hun diensten aan de importbroeders ?

  2. Mijn broer vertrekt maandag op verlof naar Zweden, ik zal hem doorgeven dat hij een mooie blonde blauwogige Zweedse aan 6€ per uur op de kop kan tikken voor een rondleiding.

    • Hou ons op de hoogte. We houden plaats vrij op Golfbrekers voor zijn ervaringen.

      • Ik zal jullie zeker op de hoogte brengen aangaande zijn ervaringen. Maar aangezien hij over al zijn reizen nog al gesloten blijft verwacht ik ook nu niets wereldschokkends.

  3. De man met het witte petje zal zijn Zweedse vriendjes wel meesleuren in zijn gedachtegoed en dan verlaten ze allemaal geradicaliseerd het pretpark.

    • Eerlijk is eerlijk, Lieve heeft er oog voor waar het kalf gebonden ligt. Goed gezien zou ik zeggen. 😉

Reacties zijn gesloten.