8 gedachten over “Uit het fotoalbum van een heiligverklaarde

  1. Ik denk dat hij heiliger is dan de paus, zeker voor de pers maar over zijn bomaanslagen, zijn communistische sympathie├źn en zijn stilte over de moordpartijen op blanke boeren daar hoort men weinig over

  2. Heiliger dan de Paus? Dan staat hij op de zelfde voet als Boudewijn. En die wist ook iets van de moord op een zwart manneke, ook al zeggen ze van niet.

    • Daar durven wij ons niet over uitspreken. Zoals bekend hebben wij de grootste verzameling koekendozen met de tronies van de Coburgers.

      • Proficiat, daar ben ik enorm jaloers op. Mijn verzameling bestaat enkel uit maandbladen die ik enkel koop voor de interessante artikels, niet voor de foto’s.

  3. Gezien de datum van overlijden en bedoeling tot afschaffing van St.Niklaas en zwarte Piet, zal de VN 6 december uitroepen tot Saint Nelson waarin beide vervat zitten.
    Op deze dag kunnen alle westerse kinderen de inhoud van hun spaarvarken overmaken naar het ANC, waarna ze het spelletje” Boem leg je nere”(WVL) spelen ter bejubeling van de aanslagen van de heilige.

Reacties zijn gesloten.