U bent wat u drinkt

Arvid Haag nam de Zweedse Stockholm universiteit in het ootje met zijn “Black and white drinks” dat hij neerpende onder de hoofding “rekenschap geven over de gebeurtenissen vanaf het begin van de 20ste eeuw in de strijd tussen koffie en melk”.

Zijn werk werd alom geprezen als toonaangevend over hoe racisme zelfs de drinkers van zwarte koffie moest overtuigen er een scheutje melk bij te voegen om de donkere kleur te verdrijven en witter te maken. Hij beschrijft erin hoe de kolonisator het oerproduct, koffie, aanvaardbaar wilde maken op het witte front door er melk aan toe te voegen en de oorspronkelijke smaak te verdoezelen.

De man kreeg een als beoordeling “zeer goed”, met de verklarende opmerking dat Arvid Haag met het thema van zijn geschriften “een opwindend thema” aangesneden had dat getuigde van “creatieve gedachten”, waarbij het uitkijken was naar een meer uitgediepte versie.

Arvid Haag veroorloofde zich met zijn koffie-met-melk opstel een grap, ten koste van de toenemende woke-rage. Zijn prof had het echter zo niet begrepen.

“De grap ging een heel eigen leven leiden. De enige kritiek was dat ik geen bronnen vermeld had bij de bijgevoegde foto’s. Ik schreef het in pakweg 3 uur en voegde er bruggetjes naar boeken bij… boeken die ik niet gelezen had!”

https://www.friatider.se/arvid-27-skrev-uppsats-om-den-vita-mjolkens-rasism-mot-det-svarta-kaffet

Nvdr: onderstaande video heeft niets met Arvid Haag te maken, maar wel met de woke-waanzin die ons stilaan de strot uitkomt! Worden witte truffels of bechamelsaus binnenkort verboden?