“Twee héél kleine incidentjes…”

… in een jaar” verklaarde mevrouw Maggie De Block. Je moet echt wel een muggenzifter zijn om daarvan een drama te maken.

Een citaat uit een getuigenis van een ex-medewerker van Fedasil:

“Verbale en zeker fysieke agressie is elke keer weer schrikken voor het personeel. Ik ben zelf een paar keer thuisgebleven met als reden ‘slagen en verwondingen’ en veel collega’s hebben het ook al zitten gehad. Ik heb stoelen door de veranda zien vliegen. Ik was getuige toen Afghaanse en Afrikaanse jongeren elkaar met stokken en glas te lijf zijn gegaan in Arendonk. Wanneer je sommige groepen samen zet, weet je dat er ‘shit’ van zal komen. Sommigen hebben zelfs een pistool op zak in het opvangcentrum. Ik heb er zelf eens één keer melding van gemaakt bij hogerhand en kreeg te horen: ‘Ja, maar die gast had geen kogels op zak.’ Dan voel je je een onnozelaar hé. Wie op het zicht kan zeggen van een geweer of het geladen is of niet, mag het mij komen voordoen. Naar mijn gevoel hebben de Afghanen het kortste lontje. En ze jutten elkaar de hele tijd op. Op een gegeven moment was het in Kapellen ambras omdat er ene aan een andere z’n vrouw had gezeten. Twee klieken stonden tegenover elkaar en opeens stopten daar auto’s met bewoners van een ander asielcentrum. Ze hadden versterking gevraagd. (lacht)”

Lees heel zijn verhaal: Ex-medewerker Fedasil doet boekje open: “Er zijn er die vanaf dag één keet schoppen”

1 gedachte op ““Twee héél kleine incidentjes…”

  1. “…mensen stichtten uit wanhoop een brandje op hun kamer…”
    gelezen op het webvehikel van de openbare omroep BRT (ik heb geen tv en mis dat ding zelfs geen nanoseconde).
    Ik heb een “journalist” van hun “objectieve” of “neutrale” (bazelen ze wel eens over zichzelf) “nieuwsdienst” (lees overheids spreekbuis) geciteerd die er blijkbaar zelf gezeten heeft.
    Los van die vaststelling zou het geen positieve discriminatie geweest zijn dat een islamiet voorrang kreeg op een Vlaming…
    Tja uit wanhoop een brandje (let op het verkleinwoord dat de islamiet van dienst bezigt) stichten we hebben daar al voorbeelden van gezien in Griekenland waar ze komplete terreinen in de fik zetten met alles er op en aan.
    Dat het uit de hand loopt is al langer dan vandaag bekend en met de peilingen die ik onder ogen krijg ziet het er RAMPZALIG uit want de bende van De Wever Bart gaat terug met de buit lopen.
    Weerzinwekkende tronie Francken Theo, stoer waar er geen aktie gebeurd dus aan tafel of achter een microfoon mag het virtuele Jerommeke zijn.
    NVA is Bourgeois die moskeën (haatkazernes niks anders) financiert, hoe meer hoe liever, Francken Theo zorgt dat het voetvolk komt ()indien nodig vraagt hij zijn islamitische vriendjes wel om raad
    en De Wever Bart… de über rat die monkelend Latijn debiterend zijn bende (of slangennest) onder de knoet houd en in de pas laat lopen, zo niet geen postje en geen inkomen.
    By the way, beste redactie SCHITTEREND de beide filmpjes van 25 april over NVA, het filmpje met de rat Jambon die zijn broek tot op zijn enkels werd afgestroopt door de Waalse journalisten ik lag in een deuk en mijn dag kon niet meer stuk.

Reacties zijn gesloten.