Trump had gelijk met zijn “Hell Hole”-beschrijving van Brussel

Epoch Times stelt de terechte vraag of Brussel nog (… was het dat überhaupt?) de hoofdstad van Europa (… bedoeld wordt de EU) of van Eurabia is. Van de 1.2 miljoen inwoners is ca. een derde moslim. En dan hebben we de andere verrijkende importburgers nog niet eens vernoemd.

Meer dan 200 Brusselse verenigingen hebben een band met de islam. Hiermee zijn ze na het voetbal de meest mobiliserende realiteit en talrijker dan de politieke partijen, de vakbonden en de katholieke kerk.

Global Watch Analysis noemt Brussel de “Europese hoofdstad van de moslimbroeders”.

Halfweg de 1970-er jaren bood Brussel onderdak aan slechts 6 moskeeën en koranscholen. Begin 1980-er waren het al 38, vandaag tellen we er 80 (plus een aantal onbekende). Olivier Servais, socioloog verbonden aan de Leuvense Universiteit, schat dat binnen 15 à 20 jaar moslims de meerderheid zullen vormen. Ook Le Figaro is die mening toegedaan.

En de voorzitter van de islamitische culturele centra van het belgische open-grenzen-land antwoordt blijgemoed dat binnen 50 jaar “heel Europa – inshallah – islamitisch zal zijn. Dus kweekt maar lustig voort kinderkens!”

Sinds 2001 is Mohammed de meest geliefde naam voor mannelijke boorlingen in Brussel. En de rest van het land volgt op de voet.

Brüssel: Die Hauptstadt von Europa oder „Eurabia“? (epochtimes.de)

Het Vlaams Belang waarschuwde en kreeg gelijk. Dat wij er niet meer welkom zijn is overduidelijk:

En dat wij er niet meer welkom zijn, is overduidelijk:

1 gedachte op “Trump had gelijk met zijn “Hell Hole”-beschrijving van Brussel

 1. De huidige toestand van Brussel werd al jaren geleden voorspeld door de “kenners”, maar een profeet predikt altijd in de woestijn.
  Er zijn 2 belangrijke elementen :

  1. Een Belgisch : De import van vreemdelingen met dan vooral de islam, is het wapen van de Franstaligen om de Vlamingen uit Brussel te verjagen. Het gaat hierbij om alle Franstaligen, want als het tegen “les sales flamins” gaat, dan wordt er water en vuur verzoend, verblind als ze zijn door een ziedende haat tegen “les flamins..”. op wiens kosten ze ondertussen parasiteren, ook al gaan ze mee ten onder. Dit laatste is nu volop aan de gang, na de Vlamingen, moeten nu ook de Franstaligen hun valiezen pakken. Men onderschat nog altijd deze allesoverheersende haat tegen “les boches.. les nazi’s.. les fachos….”, die ten andere maar niet genoeg kunnen gesaboteerd en geplunderd worden, met behulp van schurftige verraders aan Vlaamse kant.

  2. Een internationaal : Dit heeft dan betrekking op het Coudenhove Kalergi plan, en de 2 Olifanten in de kamer, die er achter schuil gaan. Dit plan is nu blijkbaar in een eindstadium beland, en heeft betrekking op de EUSSR, Noord-Amerika, Nieuw Zeeland & Australië en Zuid Afrika, waar de autochtone blanken dienen te verdwijnen, ze zijn immers een hinderpaal voor een communistische NWO. Ook hier werken schurftige verraders mee aan de vernietiging van de autochtone blanken, met dan vooral de middenklasse.

  Als men de 2 voormelde elementen niet openlijk durft te vernoemen, dan kan men nog jaren blijven zeveren, tot men op een blauwe maandag, zal geconfronteerd worden met “kromzwaard”.
  Er is het wapen, en diegenen die dit wapen hanteren. Het wapen is gekend, en nu dienen de 2 Olifanten in de kamer, die dit wapen hanteren, ontmaskerd en aangepakt te worden, door diegenen die verkozen werden en er voor betaald worden. Alles is meer dan duidelijk. Wat is hier dan het probleem om een duidelijke diagnose van de kanker te stellen ??

Reacties zijn gesloten.