Duitse tv-zender verspreidt energiefabeltje uit Prachtland

“De tv wordt aangedreven door radiogolven, heeft dus geen stroomkabel meer nodig. En bovendien: “zelfs als de tv uitgeschakeld is, kan hij dienen als doorstromingstoestel naar andere apparaten”. Dan vervelt de tv in een “microgolfapparaat, dat energie opwekt i.p.v. die te gebruiken”.

Kortom: een stukje van de energiecrisis wordt door deze slimme tv opgelost!

En wie is het brein achter deze “slimme tv”? Jawel, een neger donkerhuidige inwoner van het Prachtland Zimbabwe, het land dat niet ten onrechte kan prat kan gaan op zijn top-universiteiten, natuurwetenschappelijke, innovatieve technische onderzoekscentra met baanbrekende resultaten.

Het hierboven beschreven von Münchhausenfabeltje werd doodleuk door een ARD-journaliste in Johannesburg de ether ingestuurd. En dat de sensationele uitvinding tot vandaag niet door het Westen erkend en geproduceerd werd ligt eraan dat het technisch genie – Maxwell Chikumbutso – een neger is en dat het Westen weigert zijn patent te erkennen en hem hiervoor te vergoeden. Kortom: racisme puur!

De werkelijkheid ziet enigszins anders uit, maar dat had u wellicht al geraden. Maxwell Chikumbutso is inderdaad bekend… als bedrieger. Enkele jaren geleden “vond hij een elektrische auto uit”, die niet moest opgeladen worden, omdat hij met magnetische golven en radiofrequenties aangedreven werd. Hij bood het mirakelding op zijn webstek aan voor de weggeefprijs van 499 dollar.

Zelfs toen enkele twitteraars de ARD door de mangel haalden, probeerde de journaliste nog de meubelen te redden… wat niet lukte en werd dan maar gewoon uit de ether gehaald . Kijk even bij BILD en BZ!