1 gedachte op “Toeval?

 1. Inderdaad toeval, maar onze islamitische broeders hadden eerst een afwijking gevraagd (=lees : bevolen) op de nachtklok :
  https://palnws.be/2021/04/moskeeen-vragen-uitzondering-op-avondklok-voor-ramadangebed/
  Ze kregen niet alleen een uitzondering maar de avondklok werd afgeschaft vanaf 08.05.2021. En daardoor weten we dan nog eens wie er baas is in dit (on)land.
  En Egbert stak fier de pluimen op zijn hoed voor deze afschaffing :
  https://palnws.be/2021/04/egbert-lachaert-trots-over-afschaffing-avondklok-maar-krijgt-kritiek-6-maanden-te-laat/
  En zo weten we ook welke belangen de VLD (logemaffia partij) verdedigt en vooral verraadt !!
  De “versoepelingen” stellen dan ook niet veel voor. Er zijn enkele symbolische ingrepen (afgezien van de avondklok), waardoor de Covid 19(84) terreur & sabotage blijft verder duren, waarbij men deze terreur op alle mogelijke manieren wil blijven rekken.
  Men verschuilt zich nu achter de 3000 ziekenhuisopnamen en een 900 in de intensieve zorgen. Hierbij dienen we te weten dat er in België ongeveer 100 ziekenhuizen zijn met een 50.000 bedden.
  En hier stellen er zich vragen die door de politiek – MSM verraderspers – medische maffiosi “ niet worden gesteld :
  1. Wie ligt daar werkelijk in de ziekenhuizen en in welke, en in de Intensieve zorgen ? (wetende dat de cijfers vervalst worden, zie Sam Brokken :
  https://www.golfbrekers.be/brekend-nieuws-20/ (wat hem zijn plaats heeft gekost)
  2. Van waar komen ??
  3. Wat hebben die allemaal ? Wat zijn de andere ziekten die ze hebben ? Liggen er daar tussen met problemen door het dragen van de muilband of “gevaccineerde” met “corona” (sic) of met zware bijwerkingen ? Liggen er daar tussen met de griep (zie verdwenen is) ?
  4. Hoe werden die getest ? Wetende dat de testen totaal onbetrouwbaar zijn !
  5. Moeten die daar wel zijn ? Kunnen die niet anders behandeld worden ?
  6. Wat is het verband met “zwaarlijvigheid” en de G5 straling ?
  7. Is de overbelasting (sic) in de Intensieve zorgen te wijten aan de Covid 19(84) terreur of door de afbouw van deze diensten om te besparen ?
  In afwachting van de antwoorden, dient er nu al vastgesteld te worden dat omwille van 3000 zieken met “corona”(in de ziekenhuizen) het land verder moet plat gelegd worden.
  De perverse rol hierbij wordt dan gespeeld door de medische maffiosi, die naargelang het geval behoren tot de rode & loge maffia’s en/of gefinancierd worden voor Bill Gates. Zoals reeds meermaals gemeld, is een dergelijke sabotage gewoon ”hoogverraad”. (=na WO II = dood met de kogel ).
  Een zelfde perverse rol wordt dan gespeeld door de verraders en collaboratiepers, gecontroleerd door die zelfde communistische en logemaffia’s. Dat De Tijd hier ook aan meedoet kan op het eerste zicht onbegrijpelijk overkomen, maar als men het volgende weet, dan is het duidelijk :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie_2019
  met citaat : “ Isabel Albers
  België
  Hoofdredacteur, De Tijd / L’Echo

  Was het daarvoor dat de Kaaiman met pensioen ging ? (al of niet van moeten).
  De uiteindelijke verantwoordelijkheid ligt en blijft bij Vivaldi, een communistische loge maffiabende, die samen zweert met buitenlandse vijandige machten, en oorlog voert tegen het land en het volk.
  Er zijn dus onderwerpen genoeg om vragen over te stellen, maar hier heerst aan Vlaamse zijde een oorverdovende stilte, uitgezonderd enkele “moedigen & durvers” , die daarvoor dan ook een zware prijs betalen.
  Het is echter niet allemaal kommer en kwel, en er is nog hoop in bange dagen, gezien in Middelkerke het “”schoothondje” een heroïsch gevecht levert op leven en dood voor de terrassen, een gevecht dat echter een betere zaak waardig is. (zie supra ).

Reacties zijn gesloten.