Terugblik

Che Guevara over de oneindige wreedheid van het imperialisme…

Over zijn eigen wreedheden zwijgt hij in alle talen.  Hij is het quasi tijdeloze icoon van de linkse zgn. vrijheidsstrijd.  Zijn tronie prijkt op hemdjes, petten, sjaals, postzegels e.d.  Standbeelden werden opgericht.  Duivelsaanbidding. Verheerlijking van het kwaad.

“Che” Guevara – massamoordenaar, folteraar, mensenvijand

De Argentijnse arts Ernesto “Che” Guevara zal “als grootste leugen de geschiedenis ingaan”. Dat zei de voormalige Cubaanse revolutieheld en latere dissident Huber Matos in een interview ter gelegenheid van de 80e geboortedag van Guevara op 14 juni 2008.
Guevara, die, net als Matos, in de rang van “commandant” tot de leiding rondom Fidel Castro behoorde, zou “handlanger” van Castro bij de sluipende verandering van Cuba in een communistische dictatuur geweest zijn. De destijds in Cuba populaire en ook in het Westen deels vereerde revolutionair zou door Castro als “uithangbord” voor het Cubaanse volk zijn misbruikt. Juist Che was verantwoordelijk voor de genadeloze politieke onderdrukking van niet alleen de politieke vijanden, maar van de totale bevolking van Cuba.

Che voerde zelf met zichtbaar genoegen executies uit
Hij liet niet alleen executies uitvoeren, maar schuwde niet om veel daarvan zelf uit te voeren – met veel genoegen, zoals tijdgenoten van Che berichten.
Men zegt, dat Che – gedurende zijn korte periode als Minister van Financiën van Cuba – buitenlandse bezoekers (vooral linksen uit Europa) uitnodigde tot het bijwonen van “definitieve martelingen”, die alleen maar tot doel hadden om Che te plezieren in zijn als ondraaglijk gevoelde strijdloze bestaan als Minister van Financiën. In zulke gevallen mochten de bezoekers een willekeurige gevangene uitzoeken, die niet wist wat hem te wachten stond: een langzame dood door de gruwelijke foltermethodes in aanwezigheid van de bezoekers rondom Che, die het zich in fauteuils in de martelkamer gemakkelijk maakten.  Lees meer…

 

2 gedachten over “Terugblik

 1. Nog een andere kijk op “Che” :
  http://henrymakow.com/2016/04/che-guevera-was-jewish.html
  met nog enkele andere bruggetjes :
  – Castro and Guevara trained as Soviet Agents from Youth
  Servando Gonzalez– Cuba is Model for the NWO
  Humberto Fontova – Exposing the Real Che and the Useful idiots Who Idolize Him
  Guevera was a Monster
  – See more at: http://henrymakow.com/2016/04/che-guevera-was-jewish.html#sthash.PPJLCJDH.dpuf
  Vooral de tekst van Humberto Fontova is ontluisterend.
  Om een duidelijker kijk te hebben op wat er achter Cuba schuil gaat is de tekst van Servando Gonzalez van belang : “Cuba is model for the NWO “(zie boven).
  Dit is ook van belang voor de EUSSR!!!!

 2. Het is toch straf dat roodgekleurden alles geloven wat in hun oren geblazen wordt.! De grootste schurken worden helden zoals die Che Guevara.
  Het zou me niet verwonderen dat de rode ridders T-shirts gaan dragen met de beeltenis van onze wel bekende poenschepper , Luc Van den Bossche om hem te steunen in zijn onschuld. Want hij wist van niks , beste beeldbuiskinderen… totaal van niks , zoals Willy Claes die wist ook van niks. Ze weten allemaal van niks en er zijn er nog zo velen , vooral bij de Partite Scandaleuze die helemaal niet schuldig zijn aan bepaalde praktijken waar de gewone man zwaar kan voor gestraft worden …en dan maar samen zingen “”” ontwaakt verworpen der aarde””” Wat mij betreft mogen ze rode helden hun hypocriete smoel verder afdrukken maar dan op de vellekes WC papier om het achterwerk te reinigen . Op die manier kunnen ze zich nog nuttig maken

Reacties zijn gesloten.