Terug aan afzender

Darum heißt es jetzt: Wir pinkeln zurück.Iin Sankt Pauli, de beruchte rode lichtjesbuurt met de Reeperbahn van Hamburg, hebben ze hun buik vol van de wildplassers.  Het metselwerk wordt aangetast, in hoeken en ingangen stinkt het verschrikkelijk.

St. Pauli wehrt sich mit Speziallack gegen Wildpinkler
Er blijkt een oplossing gevonden te zijn: ‘Hamburg pinkelt zurück’, waarbij de viezeriken een koekje van eigen deeg krijgen.  De straal wordt immers teruggeleid naar de bron.
De muren die door wildplassers gefrequenteerd worden kregen een laag sterk vloeistofafwijzende lak, die in de scheepsbouw gebruik wordt.  Wie tegen zo’n behandelde oppervlakte plast, krijgt de inhoud van zijn blaas met quasi dezelfde kracht teruggespoten.

Zouden wij ook kunnen gebruiken bij o.a. de O.L.V-kathedraal, het H. Conscienceplein, de Stadswaag, St. Paulus,  e.a. historische plaatsen in Antwerpen en elders in Vlaanderen.

FVE

 

8 gedachten over “Terug aan afzender

  1. Het is misschien voor velen niet duidelijk waar ze kunnen en mogen pirrewieteren . Ze zouden die plaatsen , waar het wel toegelaten is , beter zichtbaar moeten maken bv met een foto van Onckelinckx en dergelijke politieke collaborateurs , verraders , zakkenvullers . Ik denk zelfs dat ze voor BDW staan aan te schuiven

  2. 20 miljoen bezoekers per jaar en sloten bier verkopen, maar niet eens openbare toiletten voorzien? De duitsers hebben zich zopas nog wereldwijd belachelijk gemaakt door te overwegen om alle mannen te verplichten zittend te plassen. Vitten als een duitser wordt nog eens een gezegde.

    • Al eens Sankt Pauli bezocht? Openbare toiletten? Daar? Er zou nogal wat meer gebeuren dan plassen. Niet te doen. Trouwens het gaat over het wildplassen. In portieken, in de U-Bahn, in garages. Als vrouwen zich op dat gebied kunnen gedragen, lees: inhouden tot ze hun behoefte in een wc kunnen doen, waarom mannen dan niet? Hebben die misschien een mini-blaaasje? En dat idee van zittend te plassen is zo gek niet. Trouwens bewezen dat het voor mannen een veel ontspannender plashouding is dan staande. Er zijn zelfs geschillen voor de rechtbank over huurwoningen waar de vloer en de muur achter de wc om zeep is door het invreten van de spatten. Spreek er eens met uw vrouw over. Die zal beamen dat het een smerige boel is. Met alle respect voor de plassers die goed kunnen en willen mikken of zittend de volgende gebruiker minder confronteren met hun ‘vrije loop’.

      • Ja redactie, er zijn mannen die liever doodvallen dan te gaan zitten om te plassen. Beneden hun waardigheid zeker?

  3. Wie legt er nu een toiletvloer die niet tegen urine kan? Daar moet je trouwens al een tijdje naar zoeken denk ik. Marmer? Kurk? Hout?

    • Nogal wat vloeren. Al de tegels die geen glazuurlaag hebben bv. Op straat zijn geglazuurde tegels eerder zeldzaam om nog niet te spreken over de muren erachter in steen, beton, pleister of ander poreus materiaal en binnenshuis die geverfd of behangen zijn.

Reacties zijn gesloten.